Reklama

Reklama

Kitty Kornered

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1946, 7 min

Režie:

Robert Clampett

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Porky chce vyhnat své kočky na noc ven. Těm se to ale vůbec nelíbí a naopak se snaží všemožnými způsoby dostat zpátky dovnitř. Tato válka vyvrcholí "příletem mimozemšťanů" na naši planetu a kdo ví, jak to všechno dopadne... (Estrellita)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozprávka patrí síce prasiatku Porkymu, ale debutoval v nej kocúr Sylvester. Až neskôr získal samostatný seriál, kde prežíval trampoty s malou kengurou, alebo si brúsil zuby na vtáčika Tweetyho. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl tenhle díl o něco slabší, nemám to prase ráda a taky mi chyběly nějaké známější postavičky. Ale ztracený čas to nebyl... 58% ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Prasátko Porky (koktavý čuňas) chce vyhnat kočky na noc ven, ale těm čtyřem potvůrkám se do zimní noci nechce. Všemi možnými způsoby se pokoušejí dostat do domu, zatímco Porky se stejně úporně snaží udržet je venku. Jedna z koček je hodně podobná Sylvesterovi, jen nemá červený čumák. (Koneckonců, jedná se o cartoon z dílny WB) Kromě gagů připomínajících hrané grotesky (honičky, mlácení se vším možným) využívají tvůrci fantazie a rozehrávají gagy možné čistě jen v kresleném filmu (různé transformace postav, hraní si s kresbou, apod. (napr. nejmenší kočka si posune na dveřích kliku, aby si mohla otevřít dveře). ()

Reklama

Reklama