Reklama

Reklama

Knighty Knight Bugs

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1958, 6 min

Režie:

Friz Freleng

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Král hledá dobrovolníky, aby našli a přinesli zpívající meč. Bohužel žádný z rytířů se do takové výpravy nežene, a tak král nakonec pověří dvorního šaška, kterým není nikdo jiný, než králík Bugs. Bugsovi se stejně jako rytířům do výpravy nechce, ale král mu vyhrožuje, že pokud se nevrátí s dotyčným mečem, tak mu setne hlavu. Bugs se vydává na hrad střežený černým rytířem, tedy Samem a jeho věčně kýchajícím drakem. Podaří se Bugsovi získat zpívající meč? (reich)

(více)

Recenze (7)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bugs bojuje proti Yosemite Samovi, který jezdí na neuvěřitelně roztomilém drakovi (který chudák dostane pěkně na frak) o zpívající meč. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Vynikající krátký film s Bugsem (ač nejsem jeho fanda), přišlo mi to jako parodie na artušovskou legendu. Navíc musím pochválit originální namluvení Mela Blanca - byl to vážně muž tisíce hlasů. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající parodie nejen na artušovskou legendu v hlavních rolí s Bugsem a Yosemite Samem, který tady má parádního draka. Opět převtipná a nápaditá záležitost, která spolehlivě pobaví. Ten Bugs je fakt sviňa :). ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto krátkém šotu lze krásně vidět že Yosemit sam je prevít ale králik bugs mu taky bravurně umí zatopit :o) jinak Když říkám prrrr myslím tím prrrr :o)))) :o)))) :o)))) Co se týče děje tak yosemi tje černý rytíř a bugs je dvorní šašek který musí ukrást yosemitovi zpívající meč :o) a jak jinak to může dopadnout ne že yosemit poletí na měsíc a králíček bugsy spokojeně odejde s mečem :o) ()

Reklama

Reklama