Reklama

Reklama

Honičky králička Bugse

  • Česko Udatný rytíř Bugs (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od té doby, co Friz Freleng přišel před lety k Warner Bros. a pracoval na prvních groteskách Looney Tunes, mnohokrát pobavil svět prostředictvím řady oblíbených postaviček. Ta nejslavnější, kterou vytvořil, je jistý zlobivý králík. V tomto filmu se dva velikáni setkali, aby dělali to, co umějí nejlépe: Králíček Bunny přechytračí Yosemite Sama, kačera Daffyho, přihlouplé rytíře i potrhlé gangstery a Freleng tvoří neodolatelně legrační grotesky. Vítězové* Cen Akademie ® Pevná vůle kocoura Sylvestra a Bugs tytířem proti své vůli a další klasické krátké filmy se spojují prostřednictvím nových scén do tří báječných dějství, v nichž účinkují prasátko Porky, Tweety, Sylvestr, tchoř Pepík a kohoutek Uličník. Samotné finále si zaslouží cenu, neboť v něm svět grotesky skládá bláznivou poctu sám sobě a jiskří klasickou rivalitou mezi králíkem a kačerem. Je třeba se vůbec ptát, kdo vyhraje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Hopkins 

všechny recenze uživatele

V tomto díle neboli 76 minutovém animáku kdy se budou udělovat různé ceny kdy Yosemit Sam Bude chtít aby králíček bugs skočil z velké výšky do malé sklenice z vodou ale furt se mu to nebude dařit si člověk užije docela dost legrace :) je tam i mnoho jiných dobrých skečů které vykouzlí úsměv . Tohle to je pro mě nesmrtelná klasika kterou mám doma na vhs a ted už konečně brzy na DVD. 5 hvězdiček v kategorii animáci si zaslouží doufám že na dvd bude puvodní dabing pač jak to bude nově nadabované nedej bože to slovo nemůžu raději napsat tak to bude v peerdeli pane hrábě. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes jsem v mladším věku neskutečně žral a po shlédnutí tohoto animáku musím říct, že kouzlo stále přetrvává. Koho by také nerozesmál věčně navztekaný Yosemite Sam snažící se jednou provždy zamést s vychytralým Bugsem, Duffy snášející zlaté vejce nebo předávání Oswaldů jako parodie na Oscara? skvělá podívaná, byť určená spíše mladšímu publiku ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další z těch slabších kousků, co se týče nejen obsahu grotesek, ale i co se týče samotného zpracování. Jednotlivé scénky jsou sice parádní, ale pořád to jsou jen scénky, přišlo mi, že grotesky nejsou úplně kompletní. Každopádně groteska s babičkou, Bugsem a Yosemite Samem je naprosto famózní, skvělé je i předávání Oscarů, to mezitím je jen slušná zábava, tu lepší (zejména první polovina, která je fakt vynikající, s Bugsem a Samem - a lvy), tu horší (polovina druhá), pořád ale záruka kvality. Tahle parta má ale i lepší kompilace. 75%. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

První příběh o ukradení zpívajícího meče fajn a pobavil. Neuvěřitelná nostalgie 5*. Druhý příběh - první část taky super. Scénky se lvi byly asi nejlepší. "Vy jste jedl cibuli." "A ty budeš žrát olovo." Scénka při které jsem se potrhal smíchy 5*. Druhý příběh - druhá část není moc vtipná a gangsterské pojetí mi úplně nesedlo 3*. Druhý příběh - třetí část předávání cen. Spousta různých scének, zkrátka přehlídka grotesek. Některé sedí lépe, některé moc ne (tři prasátka nejsou moc extra). Každopádně dostane téměř každý svůj prostor, ale nejvíc je zde samozřejmě Bugse 4*. Celkově příjemné a vtipné (a vlastně řešeno podobné jako Fantastický ostrov Kačera Daffyho, akorát s hlavní postavou Bugsem.) 4*. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Celovečerák s Bugsem a jeho bandou? Proč ne, v dětství jsem to miloval, některé ty scénky a postavičky pořád fungují (myslím že vidím kočičku je nesmrtelný :D). Jenže to není celovečerák, je to prostě asi 10-15 poslepovaných scének bez návaznosti, to si takhle můžete poskládat sami na youtube. Hodnocení scének by bylo výš, ale protože to prostě není film, tak jen 3*. PS: Dabing je otřesnej, kdo to proboha překládal? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama