Reklama

Reklama

Pantry Panic

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1941

Režie:

Walter Lantz

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je datel Woody, který je doma kvůli velice kruté zimě izolován od přísunu potravin. Ve svém domě již téměř měsíc tráví o hladu a najednou na jeho dveře zaklepe nečekaný host. Návštěvníkem je kočka Kitty, která již také dlouho jídlo neviděla. Hlad je svede ke kanibalským myšlenkám, ale přežít může jen jeden. (zdeny99)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďateľ, menšieho vzrastu s nezabudnuteľným smiechom, Woody Woodpecker v príbehu s kanibalskou tématikou. Krutá zima ho izolovala v jeho dome bez možnosti prísunu potravín. Po mesiaci hladovania mu na dvere zaklope nečakaný hosť, kocúr Kitty Cat. Lenže i ten už poriadne dlho nejedol. Obaja myslia na to isté. Kto sa kým zasýti? *** ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Animovanú sériu o Ďatľovi Woody mám celkom rád. Vzhľadom k tomu, že režisér Walter Lantz prerobil pôvodnú Disneyho sériu o Zajacovi Oswaldovi a nedopadlo to najlepšie, tak toto sa ešte celkom dá. Aj keď príbeh nie je najprepracovanejší, vynahrádza to dobrá animácia a nápaditosť, ktorá je veľkou súčasťou tohto krátkeho filmu. Hudba je jednou z najlepších častí grotesiek a to tu pekne počuť. Slabší priemer. ()

Reklama

Reklama