Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norman Robberson (Chevy Chase - Caddyshack) je otec běžné městské rodiny. Jeho jediný problém je posedlost televizními seriály o policajtech a touha po opravdové hře na poldy a zloděje. Detektiv Jake Stone (Jack Palance - Dobrodruzi z velkoměsta l, II), nejtvrdší policajt v jednotce, je na stopě nebezpečného zločince. Podaří se mu přesvědčit Robbersonovi, že mohou použít jejich dům k pozorování podezřelého souseda. Pro detektiva Stonea začíná noční můra, když zjišťuje, že je třeba vypořádat se s více věcmi, než jen se zločincem. Ale pro Normana, jemného a způsobného účetního, je to sen proměněný ve skutečnost a je rozhodnut naplno ho prožít. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (26)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá jako snaha vyždímat ještě něco z popularity Clarka Griswolda ze série Bláznivých dovolených. Chevy Chase hraje další roli troubovitýho fotra od rodiny. Postava starýho policajta (Jack Palance) zase působí dojmem, že někdo opisoval z různejch postav Clinta Eastwooda. I když scénář nepřináší nic moc originálního, tak tahle herecká dvojice dokázala film utáhnout. Ostatní jsou tam jen tak do počtu. No neni to úplně špatná komedie. Něčemu jsem se občas i zasmál. Film má teď celkový hodnocení 53% a já s tim celkem souhlasim. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Od akční komedie bych čekal více akce a humoru. Možná to měla být rodinná záležitost, ale některé momenty tomu odporují (Jack Palance). Když si z filmu druhý den pamatuju se vším všudy jen malého klučinu hrajícího si na upíra a poldu, je asi něco špatně. Takže bohatě postačí na jedno odpoledne, než sejde z mysli a upadne v zapomnění. ()

Reklama

bažant 

všechny recenze uživatele

Koukám na procenta a musím tomuhle filmu trochu pomoci, aspoň na tu půlku ... Já se celkem dobře bavil, viděl jsem ho už dávno, a tak jsem si jen matně vybavoval určité scény jako s kočkou ve skříni, anebo na návštěvě u zločince. Určitě to není nijak závratná komedie, souhlasím, že někteří herci jsou tady dosti mdlí a nevýrazní a že také český dabing je celkem dost odbytý. Nicméně se ztotožňuji s hodnotitelem 5150, že jsem se pobavil a to někdy úplně stačí. Ale moje žena u toho celkem rychle usnula ... a to je někdy taky dobře :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad Chevy Chaseho, ale tento film sa mu priis nevydaril. V tej dobe bol uz za zenitom a vyberal si dost mizerne scenare. Film ma sice zaujimavy namet a Chase tu hra postavu, ktora ak by sa premenovala, tak by sa kludne dala povazovat za nemotoru Clarka Griswolda, ale cely cas to je strasna nuda pri ktorej som sa ani raz nezasmial. Jediny plus vidim iba v tom, ze to zaroven ani raz nebolo trapne. 3/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kriminální zápletka, kvůli které se nerudný polda se svým mladým kolegou nastěhují do domu rozjívené rodinky Robbersonových, aby sledovali zločince z vedlejšího domu, samozřejmě na dlouho vyklízí pole, jak se na první dobrou si do noty nepadnuvší strany pomalu sbližují. Problém je, že se povětšinou chovají jako idioti, což má být vtipné, ale není. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama