Reklama

Reklama

Utajení mazlíčci

  • USA Room and Bird
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1951, 7 min

Obsahy(1)

Kanárek Tweety a kocour Sylvester se i se svými paničkami ocitnou v hotelu, kde jsou jakákoli zvířata zakázána. Jejich tradiční honičky ukončí majitel hotelu, který přikáže všem zvířatům, aby okamžitě hotel opustila. V příštím okamžiku se z budovy vyřítí obrovské stádo všemožných zvířat - včetně několika klokanů a slona... (Estrellita)

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Obľúbená dvojica sa tentokrát stretáva v hoteli, kde sa k ich naháňačke pripojí ešte aj pes a na záver aj polovica zoologickej záhrady. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený díl, hlavně úplný konec! Dvojice Tweetyho a Sylvestera není jako Tom a Jerry už jenom proto, že prvním jmenovaným prospívá, když se v jejich filmu objeví další zvířata. Tom a Jerry si vystačí sami a zásahy do jejich soukromí jim spíše škodí. 80% ()

tester 

všechny recenze uživatele

Kocour Sylvester a kanár Tweety jsou domácí mazlíčkové hostů v hotelu, kde je zakázáno mít zvířata. Jak se tak musí schovávat před majitelem hotelu, Sylvester najednou objeví Tweetyho a začne ho honit z pokoje do pokoje. Majitel si toho všimne a do mikrofonu rozkáže, aby všechna zvířata ihned opustila hotel. A hotel se málem rozpadne, když se obrovské množství zvířat (včetně slona) dá na útěk. ()

Reklama

Reklama