Reklama

Reklama

Tale of Two Kitties, A

všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1942, 7 min

Režie:

Robert Clampett

Hrají:

Mel Blanc

Recenze (3)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Geniálny animonvaý spin-off v amerike 50-60 rokoch veľmi populárnej a v európe prakticky neznámej komediálnej dvojky Abbott and Costello. S nemými Laurelom a Hardym nemá "Babbit and Catstello" naozaj nič spoločné (chvalabohu) a hlavne druhý menovaný (jemný cholerik a riadny posera) je priam verbálny Špagin. Veľká škoda, že sa im neušlo vlastnej série a na obrazovkách si akurát trhli pár štekov v sériach s Tweetym (toto je jedna z nich). 100% "I am a Spitfire!" ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

Dvě kočky, ne nepodobné dvojici Lauer - Hardy, se snaží ulovit malého ptáčka z hnízda v koruně stromu, ten se však nevzdá bez boje. Animák ničím nevybočující z řady, ohrané fórky po 10. už nudí, ale viděl jsem už i horší. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dvě kočky a jeden lov na ptáčka. Ano, tohle jste jistě viděli již stokrát, ovšem právě zde lze najít předobraz všech těch honiček Sylvestra s Tweetym a jim podobným dvojicím. Nejde o žádný zázrak, ale solidně to pobaví i nyní po více jak pětašedesáti letech od vzniku. ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle se vůbec poprvé objevuje ptáček Tweety v původní verzi, tedy v růžové barvě. Barvu změnil na žlutou až později na základě stížností cenzorů, kteří naráželi na to, že vypadá jako nahý. (HellFire)

Reklama

Reklama