Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkendový výlet party mladých lidí se změní v boj o život, když jejich cestu zkříží dva trestanci na útěku. Jsou to šílenci, zrozeni k zabíjení a mají velké potěšení z mučení svých obětí. Zkrvavení a zbití mladí lidé mají jedinou zbraň v boji o přežití - svůj důvtip... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Ted Prior snad v každé scéně žvýká. Jeho pomalá chůze je směšná. Své svaly využívá v každém záběru. Vypadá to, že jeho tělo se skládá jen ze svalů. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Scénář: bratři Priorové. Režie: produkční několika jejich filmů. Krystalicky čirá idiocie a amatéřina, která evokuje priorovic SMRTELNOU KOŘIST (opět honička s vietnamským veteránem po lese) a BÍLÉ ŠÍLENSTVÍ (zločinci na útěku terorizují daleko od civilizace skupinku civilů, jen snowboardy vystřídal paintball). Scénář absurdně nelogický (hrdinové si obléknou mundůry uprchlých vězňů a vůbec si celý film všichni počínají jako totální vypatlanci), dialogy debilní, akce ubohá, scény znásilnění (2) mimo obraz nebo ošizené a finále velmi, velmi bizarní. Klady, tedy aspoň v mých očích: Ted Prior, až dojemně se snažící vystřihnout pořádně zvrhlého hajzla, a pár poslouchatelných songů, z nichž mě upoutal ten, co podbarvuje scénu, v níž je jeden z paintballistů zahnán do důlní šachty - jeho použití je totiž nehorázně směšné. ()

Reklama

panjosef 

všechny recenze uživatele

Honička se dvěma uprchlými vrahy v lese kde se hraje paintball, přičemž když se tam vrazi dostanou, tak mám pocit že se ale stále hraje ten paintball. Ted Prior hraje svůj standard, ostatní herci vypadají jako bandička ze střední, kterou při kalbě navštívil režisér a překecal je za basu piv, ať jdou točit film. A do toho tam pobíhá Ty Hardin s poldama a řeší co maj vlastně dělat. Ale jo, viděl jsem horší. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jak se říká: každá sranda někdy končí. A to jsem se sám i divil, že začátek celkem upoutal mou pozornost, jelikož filmy u kterých je psán pan Prior, mě lákaji asi jako jít lovit ryby do bermundského trojuhelníku. Pak samozřejmě (dle očekavání) jak u Priora bývá zvykem se film proměnil v obyčejnou, suchou, nezáživnou nabíhačku v lesích.. blaf. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama