Reklama

Reklama

Méďa Béďa: První vánoce

(TV film)
  • USA Yogi's First Christmas (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Béďa a Bubu obyčejně celé Vánoce prospí (však víte, zimní spánek). Letos je ale z jejich šťastného snění probudila sváteční hudba a oni procitli přímo doprostřed legrace: bruslení, lyžování, zpěv a zdobení stromečku. Život ale není jen o jmelí a vaječném koňaku. Dva sváteční bručouni – tajemný poustevník a protivný synovec majitele jellystonské chaty – jsou rozhodnutí Vánoce zničit. A naši dva hrdinové spolu se SNAGGLEPUSS, AUGIE DOGGIE, DOGGIE DADDY, HUCKLEBERRY HOUND a dalšími oblíbenými postavami Hanny a Barbery jsou rozhodnutí udělat z 25. prosince nejveselejší den v roce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Paity 

všechny recenze uživatele

Vánoční Méďa Béďa se vcelku vyvedl. Je tam pár nových věcí, takže jako jednohubka pro děti asi určitě ano. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dosť, možno až príliš americké :-). V podstate len zlepenec rôznych scénok (športov). Záporáci (hlavne synovec) mi prišli trochu otravní a to že Yogi všetko nejakým spsôobom vyhrá je po chvíli už tiež otravné... Chcelo by to slovenský dabing... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol riadny animovaný paskvil, a to bez jediného vtipného momentu...väčšinou trapošiny. Toto musí deti degenerovať. Hodnotenie: 30% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Augieho, který je znám zelenou barvou svetru i šátku, je v některých scénách možné spatřit s červenou šálou, čímž má připomínat psa Daddyho. (Terva)

Reklama

Reklama