Reklama

Reklama

Sarah, prostá a vysoká

(TV film)
  • USA Sarah, Plain and Tall: Winter's End (více)

Obsahy(1)

Jacob Witting žije so svojou druhou ženou Sarah a deťmi na farme v Kansase. Pred blížiacou sa búrkou nájde Caleb v stodole vyčerpaného starého Johna a spolu so Sarah ho odvedú do domu, aby sa zohrial. Netušia, že je to Jacobov otec, ktorý pred mnohými rokmi opustil rodinu. Keď sa Jacob vráti z mesta, nájde doma otca a pomaly ho začína spoznávať. Nevie prekonať hnev, ktorý k nemu pociťuje od chvíle, keď ich s mamou opustil. Sarah ho prosí, aby mu odpustil, ale Jacob o tom nechce ani počuť. Napokon si veci vyjasnia a Jacob sa otcovi zverí, že sa bojí, že prišiel domov umrieť a prosí ho, aby neodchádzal. Spokojná Sarah sleduje dojímavé zmierenie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Příjemný televizní film, kterému škodí některé herecké "výkony" a nudná režie. Naopak Glenn Close a Christopher Walken nezklamali a jednoznačně ovládají celý film ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príjemná televízna melodráma, ako stvorená na pokojný (až príliš) nedeľňajší večer, obdarená vynikajúcim hereckým obsadením (Glenn Closeová, Christopher Walken, Jack Palance) a v dobrom "obyčajnou" atmosférou. Príjemné, nenáročné, tak akosi ľudsky teplé a nevysilujúce. Ak máte v láske napríklad "Annu zo Zeleného domu", neváhajte. ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

Od tohohle snímku jsem popravdě čekal o hodně míň.Nakonec překvapil.Skvělé výkony a pěkná atmosféra. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Příjemně vyplněná část odpoledne - žádné velké drama, dýchá z toho poklidná atmosféra někdejšího amerického venkova, + dobří herci... Neoslnilo mě to, ani neurazilo, nelituju té hodinky a půl u TV. 65% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama