Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá priateľka mafiána Clare Shepperd (Linda Darnell), ktorú prenasleduje nájomný zabijak Cappy Gordon (Jack Palance), uteká, aby sa vyhla svedectvu proti svojmu bývalému priateľovi. V Mexiku sa Claire zoznámi s boxerom Russom Lambertom (Robert Mitchum) a obaja sa do seba zamilujú. Nastanú však ale veľké problémy so spomínaným zabijakom, ktorý chce v skutočnosti Clare len pre seba, a to za každú cenu... (westerns)

(více)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Barevný dobrodružný noir odehrávající se v Andách. Hlavní role jsou obsazeny prvotřídními herci, najdeme zde hodně dramatickcých a napínavých momentů, ale podle mě tomu ještě něco chybělo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne dlho klasicky noir film - detektivka. Mitchumovi sa taketo filmy hodili, + este vyborna Linda Darnell. Oplati sa vydrzat dialogy, ktore su samy o sebe na urovni - zaver uz fajne zasnezena drama - o co presne ide, nebudem prezradzat . 70 % ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtiny filmu standardní noirové melodrama, které zachraňuje charisma tří hlavních hrdinů. Ke konci se zlomí v cliffhangerovské drama na lanovce, které má opravdu šťávu. Škoda, že barvy tak vybledly (černobílá je prostě nej) a 3D verze taky není k vidění. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Prvý film spoločnosti RKO Pictures, ktorý bol natočený v 3-D. (westerns)

Reklama

Reklama