Reklama

Reklama

Království zimních pohádek

(video kompilace)
  • USA Winter Wonderland

Obsahy(1)

Ozdobte si zimní večery krásnou sbírkou svátečních příběhů, ve kterých se představí na jedné videokazetě různí přátelé z dílny studia Disney! Každý z nich vám chce ukázat nějaké dobrodružství, písničku nebo videoklip. Mickey, Donald, Belle, Bambi a mnoho dalších bude vzpomínat na to, co se přihodilo v nezapomenutelných Disneyho klasických filmech Bambi, Kráska a zvíře - Kouzelné vánoce, Co se stalo o Vánocích a mnoha dalších. KRÁLOVSTVÍ ZIMNÍCH POHÁDEK je perfektní dárek pro celou rodinu, který potěší nejedno srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Krnac 

všechny recenze uživatele

Zbierka minifilmov, niektoré originálne, iné na motív filmov, dokážu navodiť peknú atmosféru ale viac vianočná je pravdepodobne nová 3D verzia s Mickey Mousom keďže niektoré s týchto kraťasov až tak vianočné nie sú, skôr len zimné, napríklad skrátená verzia filmu Legenda o králi Artushovy (konkrétne toho ako vytiahol meč so skaly,ako malému mi to bolo jedno ale teraz nechápem čo to tam robí). Však všetky sú naozaj dobre natočené a tučniak Pablo podľa mňa patrí k najlepším Disney kraťasom, minimálne tej doby určite. Pekným doplnením sú bonusy ktoré sú vlastne niečo ako titulkové scény, krátky film Cvrček a mravci je tiež výborný na úrovni Pabla. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jedná se spíše o takový sestřih muzikálových scén z různých Disneyho filmů, ale za přítomnost příběhu o věčně zmrzlém tučňákovi (moje v dětství nejoblíbenější disneyovka vůbec) dávám hvězdu navíc - tuhle story prostě žeru. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama