Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elegantní poručík Ray Tango zneškodní kamión převážející drogy. Drsný polda Gabe Cash si o tom s úšklebkem přečte v novinách a vzápětí se musí bránit útoku najatého čínského vraha. Obou policistů už má Yves Perret, mocný král podsvětí, plné zuby a rozhodne se je zlikvidovat. Na mysli ovšem nemá obyčejnou vraždu. Vláká je do opuštěné budovy, kde se oba muži poprvé osobně setkají. Vzápětí objeví zavražděného muže a než stačí cokoli podniknout, jsou zadrženi agenty FBI a obviněni z vraždy a odsouzeni na základě Perretem podvržených důkazů. Nejenže jsou veřejně zostuzeni, ale navíc se ocitnou ve vězení, které dříve hojně zásobovali těmi nejhoršími zločinci. Je jisté, že tady dlouho na živu nevydrží. Zbité policisty první noc na poslední chvíli zachrání zástupce vězeňského správce, který jim také poradí jak uprchnout. Následující noci oba využijí příležitosti a skutečně se jim podaří uniknout. Každý sám se pak pouští do pátrání po muži, který je dostal do pasti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (580)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,myslí si, že je rambo!" ,, rambo je trouba!" bože už je to tak dávno, když jsem tenhle film hltal z pirátský kazety. pocit ze zajímavého zážitku ve mě převládá i dnes. stallone i russel hrají to, co jim jde nejlíp a ktomu kolem sebe házej hlášky, nad kterýma se pousměju ještě dneska. hlavně stalloneho drsný elegán s brejličkama je ok. dvd mě překvapilo dobrým zvukem (to se dalo čekat), ale hlavně zklamalo překladem do titulků. škoda, že někdo nevěnoval trochu víc své fantazie do vtipného překladu. nebo je to zvykem? proto jsem to skouknul raději dabovaný. ,,a nefandi si tolik pinďo!" ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Stallon a Russell jsou skvělá dvoja rovnající ve Smrtonosné zbrani. Film má skvělou akci,dinamickou hudbu a super hlášk. "I beze zbraní,jsi se svým IQ velmi nebezpečný." "Jó,ty víš tak kulový!" Spousta zajímavých postav a samozřejmě strhující akce se super autem proti ostatním u starého skladiště. Končalovskij vsadil hlavně na hlášky než nad akcí a dobře udělal,protože měl skvělé herce pro skvělou příležitost a pro skvělý film. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Typický hollywoodský výrobek, který překvapivě neskončil nijak zle. Jen to plánované jiskření mezi titulními hrdiny se kamsi vytratilo, i když k obsazení nemám výhrad. Akční scény chybí trochu lehkosti a řídí se jediným heslem: "čím víc, tím líp". Ale i přes všechny tyto výhrady se k tomuto filmu vždy rád vrátím. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone - (Poručík Raymond Tango) +++ Kurt Russell - (Poručík Gabriel Cash) +++ Teri Hatcher - (Katherine 'Kiki' Tango) +++ Jack Palance - (Yves Perret) +++ Brion James - (Requin) +++ James Hong - (Quan) +++ Marc Alaimo - (Lopez) +++ Produkcia: Jon Peters, Peter MacDonald, Peter Guber +++ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film je dobrej, je zde hodně akce a navíc je film propojen tak trochu i jako komedie. Dvojka Stallone a Russell se povedla. Příběh to má, sice klasický, ale to celkem nevadí. Musím teda říci, že film zas tak dobře nesedl. Přeci jenom některé vtípky mi nesedly, hudba průměr atak. Takže se zavřenýma očima hodnotím 74% = **** ()

Galerie (25)

Zajímavosti (26)

  • V 71. minutě Tango (Sylvester Stallone) stojí v místnosti a venku spatří padoucha. Rozběhne se, proskočí sítí proti hmyzu ve dveřích a povalí padoucha na zem. Rám sítě je rozlomený. V následujícím záběru rám už zlomený není a tvář padoucha je překrytá sítí proti hmyzu, přitom v předchozím záběru tomu tak nebylo. (Pavlátko)
  • Ve 42. minutě je možné všimnout si měnící se velikosti krevních skvrn na Cashově (Kurt Russell) tričku. (Terva)
  • Brion James (Requin) měl mít ve filmu původně pouhé dvě repliky, proto ve snaze vyniknout použil britský přízvuk. Stallonemu (Tango) se to tak zalíbilo, že scénář přepsal a dal jeho postavě víc prostoru. (HellFire)

Související novinky

Strážci Galaxie s Kurtem Russellem

Strážci Galaxie s Kurtem Russellem

18.02.2016

Akční legenda z Hvězdné brány, Útěku z New Yorku nebo Tanga a Cashe ulovila další velkou roli. Kurt Russell se po Rychle a zběsile 7 objeví i ve druhých Strážcích Galaxie, kde si zahraje otce Petera… (více)

Tarantino a Cash

Tarantino a Cash

26.07.2006

Kdepak, žádný remake nebo pokračování dnes již klasického buddy snímku Tango a Cash se nechystá. To se jen kdysi zářivá hvězda akčního žánru Kurt Russell spolčil s režisérem Quentinem Tarantinem za… (více)

Reklama

Reklama