Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psal se rok 1905 a na jednom z ostrovů Tasmánie se v sadu plném jabloní podařil Albertu Einsteinovi objev století. Mladý Einstein experimentoval také s létáním ve vzduchu nebo výrobou piva, které by konečně mělo pěnu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Maria Curie-Sklodowska to Albert Einstein: "It´s working. Whatever you are doing, it´s working. Keep doing it." Albert Einstein, čo za meno je to pre vedca ? Snáď viac bizarné už je len meno jeho predstaviteľa, režiséra a exota v jednom =>Yahoo Serious. Rada pre všetkých, don´t take it seriously. Any part of it. Ani moje hviezdičkovanie. Ukážkové guilty pleasure. SERIOUSLY. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Objevil jsem vzorec pro rozbití atomu piva." Tak E=mc² je vzorec pro rozbití atomů piva? Proč nás to ve škole učili jinak? Kdyby mi řekli pravdu, že Albert Einstein je jablkožrout, uspávač klokanů, surfař a hráč na atomou kytaru, tak bych se tu fyziku určitě učil s větším zápalem. Mám sice jisté podezření, že tohle je hrozná hovadina, ale jelikož jsem vždycky chtěl definovat vědecké teorie v jabloňovém sadu mezi tasmánskými čerty, tak tohle je tak trochu splněný sen. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Rádoby bláznivá komedie o mladém pošahaném vědci Einsteinovi, který v Austrálii na farmě svého otce a matky hraje rock, má elektrickou kytaru a vymýšlí zákony. Cestou do Ameriky se ve vlaku zamiluje do jisté Marie Curie, ale nejslavnější vzorec mu chtějí ukradnout a využít majitelé pivovarů a použít na lepší vaření piva s bublinkami. Totálně ujetému filmu chybí jediné – chytrý humor. Toho pro teenagery, nebo možná děti, je tu dost. DVD: Jako bonus pouhý trailer jen s GB titulky. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Albertova (Yahoo Serious) kytara má jen čtyři struny. (Cheeker)

Reklama

Reklama