Reklama

Reklama

Zóna soumraku

(TV film)
  • USA Twilight Zone: Rod Serling's Lost Classics (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dvojpoviedkový televízny horor. Hrdinka prvej poviedky relaxuje v kine, keď sa na plátne začnú v rýchlosti odohrávať udalosti z jej života. Zotrvá až do konca, aby videla svoju neveselú budúcnosť? Druhá poviedka rozpráva o doktorovi, ktorému umrie úspešne operovaný pacient. Doktor zisťuje, že mŕtvy mal už dlhší čas poranenie hlavy, ktoré nemohol prežiť. A otázka, kde k nemu prišiel, ho zavádza na tajomný ostrov... (POMO)

(více)

Recenze (5)

Slarque 

všechny recenze uživatele

První strašidelná historka je zajímavá snad jen díky ukázkám z filmu Jeho dívka Pátek. Druhá povídka Kde jsou ti mrtví je na levnou televizní produkci až překvapivě povedená. Zasazení do druhé poloviny devatenáctého století je také pro tento druh příběhu lepší. Navíc Jack Palance v roli doktora z rodu Frankensteinů je pěknou třešničkou na vydařeném dortu. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Devadesátiminutový povídkový film, sestavený ze dvou povídek. První má 30 minut a je poměrně nudná a nezajímavá a divák ji povinně odzívá (40%). Druhá je naproti tomu skvělá (80%). Jde o Serlingův nedokončený celovečerní scénář a tak má povídka celých 60 minut. Není sice originální, ale má dobrý nápad, skvělou atmosféru a dobré herce a je vlastně jediným důvodem, proč film vidět. Pokud divák přeskočí až na tu druhou a první vůbec neuvidí, nic se nestane. Je jen škoda, že si někdo nedal tu práci a druhou povídku nedotáhl do podoby celovečerního scénáře, protože z ní mohl být solidní hororový film. ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se skládá ze dvou povídek dost nevyrovnané délky i kvality.První povídka je o zene která spatrí na plátne kina svoji budoucnost.Celkove bych ji hodnotil 2 hvezdickami protoze je velice predvídatelná,nudná a nastestí pomerne krátká.Naproti tomu druhá povídka která pojednává o ostrove obývaném zivými mrtvolamy má velice dobrou atmosféru,dobré výtvarné ztvárnení,je dvakrát tak dlouhá a hraje tam Jack Palance!!! Takze za ****...celkove kdyz to zprumeruju tak za 3. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Snímok zložený z dvoch hororových poviedok. Prvá poviedka ale skôr spadá do žánru triler/dráma. Druhá a vydarenejšia by sa dala označiť ako zoombie horor. Výsledok je ale iba béčkový a zmätený snímok, so slabými hercami (výnimkou je asi iba 5-minútová účasť Jacka Palanca. Najväčšou nevýhodou snímku ale je že ako horor je absolútne nefunkčný a skôr nudý ako desí. ()

Reklama

Reklama