Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent MAcLachlan se specializuje na mimozemské vetřelce. Najde dceru detektiva Becka, který byl mimozemšťanem, a spolu se snaží zabránit šíření parazitových vajec dříve, než bude pozdě... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, proč jsem na to koukal? Jednička byla skvělá podívaná, plná humoru, akce a správné porce násilí. Dvojka začíná čtvrthodinovou scénou z prvního dílu, poté se potkají dcera poldy z jedničky a nový lovec a začnou vést nudné dialogy. A ty vedou až do konce filmu. K zaplácnutí místa poslouží i diskotéka, kde si režisér splní sen a pustí do filmu zhruba dvacetiminutový rave-set, přičemž se během těch 20 minut neděje nic jiného. Žádná zábava, žádná akce (pokud nepočítáte pár trapných bitek a jednu 3minutovou přestřelku na konci) a ten mimozemšťan je totální suchar a mamlas (až na jednu dobou scénu s hoperama). Je to tak laciné, nudné a zoufalé, že jsem u toho málem usnul a dávám bez milosti odpad, protože tohle si první díl nezasloužil. To už radši totálně debilní, ale aspoň akční béčko než tohleto. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to slabý akčný sci-fi horor, ktorý je pokračovaním celkom slušnej jednotky. Má iba priemerný príbeh odohrávajúci sa niekoľko rokov po udalostiach prvého dielu, vražedný mimozemšťan počas akcie síce bol zdanlivo usmrtený, ale podarilo sa mu z toho dostať a naklásť vajcia, ktoré teraz po rokoch začínajú ožívať. A tak prichádza mimozemšťan v ľudskom tele, aby vyhľadal dcéru policajta, ktorý proti vražednému mimozemšťanovi bojoval a spolu túto novú hroziacu katastrofu zastavili. Spracovanie ale nestojí prakticky vôbec za nič, spočiatku sa len opakujú posledné udalosti predchádzajúceho dielu a začína nový príbeh, ktorý by na to priemerné sci-fi béčko kľudne stačil, ale určite nie v takomto prevedení. Uznávam, že to nie je zase až tak hlúpe a trápne, ako som očakával, lenže problém je, že sa tu prakticky nič nedeje, v celom filme sa nájdu možno dve, tri trochu zaujímavejšie situácie, ale inak tempo je aj napriek krátkej dĺžke príliš pomalé, takmer celý čas to nudí a vôbec tu nie je o čo stáť. A tiež ma štvala tá neustála tma, takmer celý film sa odohráva v tme, čo teda takmer žiadnemu filmu nepridá. Takže v skratke by sa dalo povedať, že tu takmer celý čas vedú nudné postavy nudné dialógy v nudnom prostredí a dokonca počas tmy. Akcie je tu veľmi málo a vôbec ma nezaujala. Nejaký ten súboj, pár výstrelov a to je prakticky všetko, dokonca aj finále, kedy som už čakal niečo väčšie je len také nevýrazné. Herecké obsadenie za moc nestojí, hlavné duo nie je zase úplne zlé, ale ich postavy ma moc nebavili a záporáci sú na tom ešte horšie. Réžia a technická stránka nestoja vôbec za nič, tu nie je vôbec o čo stáť. Toto je jedno z najzbytočnejších pokračovaní, aké som vôbec videl, jednotka tiež nebola žiadny zázrak, ale slušné akčné sci-fi béčko, ktoré malo dostatočnú kvalitu po všetkých stránkach, no to sa o tomto diely povedať nedá ani omylom, jedna dlhá nekončiaca nuda. 32% ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

"Budeš někdo jiný?" "Jen v krajním případě." První díl byl docela slušné béčko s několika nezapomenutelnýma scénama. Druhý díl je neoriginální už od začátku, kdy je nám znovu puštěna poslední půlhodina filmu minulého. A na ni navazuje zvláštní, nezáživný "film" o ničem plný neuvěřitelně hloupých nesmyslných dialogů, kde řeč jedné postavy jakoby neměla souvislost s tím, co říká postava druhá. Herecké výkony tomu odpovídají. Plusem je, že občas je to (úmyslně i neúmyslně) docela slušná sranda. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +hodně je zde z příběhu vysvětleno -nezáživná hudba, děj se odehrává hodně ve tmě, záporáci, postavy, efekty/// Takže pokračování jsem se dočkal, ale z prvního dílu si neponechává nic. Od začátku do konce je to hodně nudné, doprovázené slabími hereckými výkony a dialogy postav. Rozhodně se z toho dalo vytřískat víc./// Celkem 30%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To co se mi líbilo na jedničce, tedy akčnost, divoké jízdy v ulicích, střílečky, to tady vůbec nebylo. Jediná pořádná scénka byla, když se parazit zmocnil bezdomovce, který si šel opatřit rádio a auto. Ostatní přeměny ani moc nebyly vidět a šlo pouze o kopírování jedničky. Velké mínus je i to, že většina scén se nahrávala ve tmě nebo v noci. Speciálních efektů tady bylo celkem dost, ale většinou šlo pouze střely z mimozemské zbraně nebo pohyb samotného parazita. Co se mi však líbilo asi nejvíc, byl hudební doprovod. Tady jsem se dočkal několika metalových melodií a ani hudba na diskotéce nebyla zas tak špatná. Nejlepší z herců pro mě byla herečka Kate Hodge, která alespoň předstírala, že hraje ve filmu. Zbytek herců se mi moc nelíbil a všechny bych ve škole ohodnotil známkou čtyři. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Přijmení postavy, kterou ztvárnil Raphael Sbarge, se shoduje s příjmením Kyla MacLachlana, který v prvním díle série ztvárnil Lloyda Gallaghera. (hladass)

Reklama

Reklama