Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi silná a notoricky známá kriminální organizace ve městě, nedotknutá zákony, začíná být pomalu likvidována. Je ničena s naprostou přesností a beze stop neznámou smrtící silou. Tento případ začíná řešit agent Matt Cooper, který spojuje své síly s policistkou Helen Simms. Ti jsou stále jen o jeden krůček pozadu za bezcitným vražděním. Mnoho stop, které nacházejí, je přivádí na další a další otázky, bez jejichž zodpovězení nemohou dojít k vyřešení případu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný nesmysl zoufale přežvykující tisíckrát ohrané téma policajtů beroucích spravedlnost do vlastních rukou. A to si to dovolí začít s citátem Aristotela! Režie nulová, akční scény snad ještě nudnější než nekonečné rozhovory o ničem. Svůj americký rating R a německý Ab 18 (to se už musí obvykle jednat takřka o porno) si tahle slátanina vysloužila nejspíše svou stupiditou, a nikoliv brutalitou či jinými oku mladého diváka nepatřičnými prvky. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pohrobku, pohrobku, vrať se k NEBI NAD BERLÍNEM a MODRÉMU ANDĚLOVI a zbytečně se tu neshazuj tím, že nedokážeš rozdýchat řadové akční béčko od Intersonicu. Jen blázen by hledal u béčka originalitu, inteligenci nebo nějaké jiné poslání než pobavit. Film sice začíná Aristotelovým výrokem, že vláda zákonů je lepší než vláda lidí, ale dál žádný hlubší ponor do tématu nepředstírá a v zábavných detailech se soustředí na realistické vykreslení práce SWATU (působivé několikavteřinové prodlevy než sniperova kulka zasáhne cíl), čímž ale netvrdím, že to je kdovíjak autentické. Bohužel až na tu sniperovskou vychytávku ale realističnost akčním scénám spíš ubližuje, aspoň mě přišly nemastné neslané, i když kameraman se jim snažil dodat dynamiku jak jen mohl. Ze začátku mě film bavil, protože odsýpal, byl osazen mými oblíbenými béčkovými xichty (Rooker, Patrick) a vytasil se s pár zajímavými scénami (trajektorové tyče), ale při rozvleklejší druhé půlce u mě o zamýšlenou třetí hvězdu přišel. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pohodový střílečkový devadesátkový akční béčko. Nenajdeme tu pravda nic světaborného. Opět se tu objevuje to téma policajtů co berou zákon do svých rukou a interpretují si ho po svém. Z dvojice hlavních představitelů mi teda parťák Stalloneho z Cliffhangera Michael Rooker moc výrazný nepřišel, spíš takový civilní a nenápadný. Postava Roberta Patricka je určitě zajímavější a lépe zahraná. Většinu akce pak tvoří některé průměrné a občas i nadprůměrné přestřelky, ale zase to při své stopáži nijak extra nenudí a jako typický video titul své doby se to rozhodně dá zkouknout. Dík vegetol.mp za upload a za titulky.60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo Heat. Policajti honia zloduchov. Akurat zloduchovia nie su elitni zlodeji ale policajti, ktori zobrali spravodlivost do vlastnych ruk a vrazdia nepotrestnych dalsich zloduchov. Aj napriek mensiemu rozpoctu si nemôzem na technicku stranku a velkolepost akcnych scen stazovat. Vycitat im môzem akurat to, ze prestrelky su natocene fadne. Prilis nestrhnu. Zaujmu len snahou o realisticke pojatie ako v spominanom filme Heat. Beckovost filmu podtrhuje hlavne scenar a to slabe vykreslenie charakterov. Sancu aspon trochu zaziarit dostane len Michael Rooker ako trochu namysleny policajt, ktory ide po krku Robertovi Patrickovi. Ten je ako zaporak dost nevyrazny. Zvysok postav je do poctu. Vysledkom je slusna detektivka s par pozeratelnymi prestrelkami. Proste film ktory nenadchne ale ani neurazi. 5/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavné a dobře natočené béčko, které se může pochlubit nejen slušným počtem dobrých akčních scén, ale i duem Rooker/Patrick v hlavních rolích. Jediné co na snímku zamrzí, je povrchní scénář, který je plný logických děr. Jinak se ale režiséru Kunertovi nedá upřít, že se snažil svůj film udělat co nejpoctivěji a ve finále snímek vypadá, že stál mnohem víc, než 7 miliónů. Proto mi tady překvapuje nízké hodnocení. Možná to není oskarový kousek, ale na film své kategorie je v mnoha ohledech nadpůměrný. A když mi podobná zápletka nevadila u filmů s Delonem, nevím proč by měla tady. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V 90. letech se hojně používal námět o vykonávání spravedlnosti samotnými policisty a týká se to i tohoto snímku, který nijak od ostatních nevyčnívá. Příběh je velmi jednoduchý, což není pro videofilm nijak neobvyklé. Je tu prezentována především drsnost policistů a jako správný akční film hlavně přestřelky, které s ohledem na nízký rozpočet vypadají vcelku dobře. Podle titulku na konci příběhu se dokonce natáčení účastnili i přímo členové jednotky SWAT, a že je tu věrně ukázána jejich metodika zásahu. Od videosnímku se nedají očekávat zázraky a i zde je ona levnost velmi viditelná, ale na druhou stránku to však neznamená, že by se jednalo o vyložený paskvil. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem přívržencem Patricka-získal si mě snímkem"Stopa smrti",vůbec bych ten film nedával do odpadu jako kolega"Pohrobek".Berou spravedlnost do vlastních rukou tak,jak je to mnohokrát v dnešním světě potřeba.Patrick v roli záporáka-mě vůbec nepřipadá ta role záporná,k tomu efektní vyvraždování odpadu společnosti a vyvrcholením- efektní práce snipera a obdiv jeho zbraně. ()

Reklama

Reklama