Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska jako z knihy - setkali se tak, že na sebe narazili (a to doslova). Přes počáteční nenávist se do sebe zamilovali, avšak Priya musí odletět do Athén, aby se tam v kruhu své rodiny zasnoubila. Raj ale zavčas pozná, že o svoji životní lásku může bojovat a tak sedne do stejného letadla a během krátkých chvil, které spolu stráví, přesvědčí Priyu, aby odmítla snoubence a vzala si jeho. Mnoho indických filmů ale nekončí známým "A žili šťastně až do smrti", takže odmítnutý snoubenec znovu vstupuje na scénu v saku od Versaceho a s miliony v kapse, zatímco Rajova firma krachuje a on neví kudy kam. (bolly.cz)

(více)

Recenze (8)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná a nenucená záležitost. Svatba se tentokrát stihne ještě před intermezzem, takže druhá část filmu může být o tom, jak to dopadá, když mají manželé stejné sny, ale naráží na velmi odlišnou realitu. Podíváme se i do "exotického" Řecka, písničky ujdou, Shahrukhovi to s Rani celkem klape, jo tohle beru. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jedno romantické gesto před svatbou ještě neznamená, že muž bude dobrým manželem. A o tom to je. Trochu otravné, protože hlavní napětí v manželství vytváří hlavně jeho dětinský, vzteklý a ublíženecký charakter. Spousta slov, slibů, ale skutek žádný. Ještě že do toho kápli trochu žárlivosti, tím příběh začal být o trochu zajímavější. Konec je vlastně cynický, tihle dva se k sobě prostě nehodí. ___ Nenápadným prvkem, který vše relativizuje, je postava věčně opilého žebráka (možná prvně jsem viděla Johnny Levera v jiné roli než přímočaře komické), kterého zlomila nešťastná a nevyřčená láska. Dalo by se to tedy vyložit tak, že ať už svou lásku získáte nebo ne, stejně to dobře nedopadne. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ani by som neveril, že po tej presladenej prvej tretine by sa ten film mohol začať uberať inším smerom. A už vôbec som nečakal, že z toho romantického Raja sa vykľuje taký cholerický a pyšný chlap. Normálne mi bolo ľúto chudiatka Priyi, ktorá musela znášať tie jeho cholerické výlevy. A toľko krát, čo Raj povedal v tom filme "sorry" som ešte asi ani nevidel. Ale nebolo to vôbec zlé - aj keď spočiatku sa mi to viacej pozdávalo (hoci to bolo fakt presladené), ale potom už sa to zmenilo skôr na drámu. A ten koniec ma dosť prekvapil, a zároveň sklamal. Ale tak no - Láska asi fakt hory prenáša (vraj)... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Romantika s príchuťou reálnosti, s odstupom času musím povedať, že je to naozaj pekné, pekné, najpeknejšie. Dievča z "lepších" kruhov sa zamiluje do obyčajného chlapca, kúzelná romantika, láska, ktorá hory prenáša a začne sa kaziť na triviálnej veci a to na mužskej ješitnosti a zákernosti príbuzných, pozitívnym posolstvom ale je, že sa nevzdali. Tento film je nádherný svojim prostredím natáčania, či už v Indii alebo v zahraničí, piesňami, skvelou dvojicou Rani a SRK, ktorí sú neopakovateľní. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bolo to síce fajn, ale trochu zbytočné. SRK bolo v týchto polohách vidieť už pár krát a keď už mám pozerať na film s piliérovou myšlienkou, že manželstvo je neustály boj, tak radšej vsadím na W.Allena, prípadne na ľubovoľný 70 minútový výplach s J.Anniston. Ale jedno prekvapenie predsa bolo. Rani som nádhernejšiu zatiaľ nikde nevidel!!! ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

No, koukatelné to bylo. Shahrukh jako vždy předvedl excelentní herecký výkon. Přesto tento film nemůžu zařadit mezi své oblíbené. Jsem zvyklá, že se v Shahrukhovo filmech objeví od každého něco. Humor, romantika, smutek. Většinou převládá ta romantika a humor. Jenže v tomto filmu je to naopak. Humoru málo (i když sem tam se něco vtipného objeví), romantiky o něco víc, ale hlavně hodně smutku. A to já prostě nemůžu. Přestože film končí dobře, tak dívat se skoro celé tři hodiny na nešťastného Shahrukha, to prostě nezvládám. Takže tenhle filmeček si MOŽNÁ někdy v budoucnu ještě jednou pustím, ale tím to skončí. A možná, že už k druhému sledování nedojde. Takže Chalte Chalte poputuje v mém PC do složky Nežádoucí, a doplní tak filmy Devdas, Dil se a Kabhi Alvida Naa Kehna. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Mnohem zajimavejsi film na podobne tema jako AP/Saathiya, to jest pohadkovou romanci i svatbu stihneme behem cesty do mesta a co pak? Pak pekne psycho peklo, z ktereho nakonec nevyjdou nektere postavy ani fyzicky ani dusevne zdrave. A k tomu Johnny Lever v necekane dojemne uloze. No, neberte to (slovy klasika - tak to se nezente ;) ()

Reklama

Reklama