Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní skupinu policejních důstojníků Dalyho, Grosse, Rodrigueze a Jonese postaví mimo službu. Není to proto, že by pracovali špatně. Právě naopak. Až příliš horlivě vyšetřovali případ obchodu s drogami. Je jasné, že někteří jejich nadřízení jsou do obchodu zapletení. Je to však neodradí a vyšetřují dále. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tu máme velmi povedené obsazení, kdy Paxton, Pantoliano, Dennehy a Fahey jsou docela správnou volbou. Dějově se ale ukázalo, že i když máte fajn herce, neznamená to, že natočíte fajn film. Tohle je velká škoda, protože potenciál zde byl, ale tohle je hodně zapomenutelný příběh. Škoda. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Policisté mají vždy nejtěžší práci s drogovým kartelem, který zasahuje až do politických míst. o tom bylo natočeno bezpočet snímků a tento je jeden z nich. Policejní tým ve snaze zjistit podrobnosti případu jsou naopak potrestáni oni. Přílišná horlivost. Avšak to by nebylo, aby i tak šli na vlastní pěst bojovat za správnou věc. Nejedná se o akci, jak by se u takového námětu mohlo očekávat, ale jen o thrillerové drama, spíše televizního formátu. Takže nic ne nízkorozpočtový počin vytvářející atmosféru dle svých možností. Herecké obsazení tomu přispívá, ale i tak během sledování vzniká dojem, jakoby tomu ještě stále něco chybělo. Je to tedy jen obyčejná vyprávěnka, ale v jádru věci solidnější, než by se mohlo zdát. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi tuctovy ale dobre obsadeny film o policajtoch, ktory nenadchne ale ani neurazi. Z hercov najviac zaujme charizmaticky Dennehy. Pantoliano, Fahey a Paxton uz tak zaujimave postavy nemaju. Zapletka nie je nicim originalna ale aspon pôsobi uveritelne a logicky. Dockame sa aj dvoch slusnych prestreliek. Takze vysledkom je film na jedno pozretie. 5/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lacna kopirka kultovej Lethal Weapon z 1987. Tam sa riesili drogy, tu sa riesia drogy, tam boli vyssi uradnici zapleteni do nekalych praktik, takisto je tomu aj v tomto filme. Dennehy /Rambo 1/ ale asi nevedel hrat. Maly rozdiel oproti Lethal  weapon je to, ze tam bolo finale pred domom Murtaugha, tu bolo finale na akomsi ihrisku  : 6 % ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama