Reklama

Reklama

Dobrácky vypadajícímu Bokkymu důvěřuje každý na potkání. A Bokky ví, jak toho správně využít. Bez výčitek svědomí podvádí a obírá poctivé lidi – vždyť přece patří do slavného cikánského klanu podvodníků. Na pohřbu se seznámí se synem zesnulého Patem a rozhodne se, že ho zasvětí do rodinného řemesla. Pat se ale pro tento druh „řemesla“ evidentně nenarodil. Ani Bokkymu se nedaří vše, jak si naplánoval. Zamiluje se do bělošky Jean a zatouží po jiném životě. Musí vzít ještě jeden kšeft, který ho nejspíš bude stát život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nalíjme si čistého vína. Filmů o podvodnících bylo natočeno mnoho a hlavně lepších. Kočovník je zcela podprůměrný, ničím nepřekvapujuící až únavný film, na kterém je znát nízký rozpočet. Nemám nic proti nízkorozpočtovým snímkům, naopak tam většinou hledám to pravé umění, ovšem zde absentuje. Film nezahrání ani známé tváře ústřední dvojice herců, ani rádoby "akční" závěr. Z tohoto filmu bohužel nemohu vůbec nic vyzdvihnout. Jedná se o podprůměrný snímek hodný nováckého hlavního vysílacího času. Ještě bych varoval všechny, kteří nemají v oblibě hudební coutry styl. Film je jim doslova prošpikován a soundtrack pro mne osobně by byl naprostým utrpením. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film začal poměrně zajímavě,ale to vydrželo jen dvacet minut.Pak hluchá hodinka,a nakonec thrillerové rozuzlení jak z jinýho filmu.Myslim ,že rejža vůbec neměl šajn,jak a co bude točit.Zpatlaný z několika žánrů,ale funguje to asi jako ovladač bez baterek.Slabota.30%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama