Reklama

Reklama

Bíp, bíp

  • USA Beep, Beep
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1952, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Obsahy(1)

Druhý díl animovaného seriálu z dílny bratří Warnerů. V hlavních rolích zemní kukačka (Road runner) a hladový kojot (Will E. Coyote), který vymýšlí nejrůznější druhy pastí, aby kukačku chytil a následně tak zahnal hlad. Myslíte, že se mu to podaří? (Kosmik 1)

Recenze (9)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Will E. Coyote se snaží ulovit Road Runnera, jehož štěstí je však tak velké (nebo kojotova smůla), že i kdyby jenom seděl vedle silnice, určitě se mu něco ošklivého stane. Natož potom při realizování všemožných pastí a katapultů. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Road Runner a Willy E Coyote predvádzajú opäť vrcholné čísla v prenasledovaní a dolapení. Nie... to nikdy nebude. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Opět výborný díl, člověk už pomalu tomu kojotovi přeje, aby se konečně nažral, ale stejně to ne a ne dopadnout... A vlastně je to tak dobře, však na co bychom koukali? :) 80% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Beep beep aneb druhý díl tohoto skvělého animáku. Road Runner alias Accelerati Incredibilus a opět výtečný Wile E.Coyote alias Carnivorous Vulgaris. Nové druhy pastí (boxerka vede) a spousta dobrých nápadů, jak chytit tu zpropadenou zemní kukačku. A stejně ji jednou chytí.... :-) Road Runners can´t read and don´t drink. 100% ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Pták uličník - ptákus velerychlus a Kojot hladovis, ubožiš, nechytrákus :-). Tahle dvojka mě vždycky dokázala bezvadně pobavit... ()

Reklama

Reklama