Reklama

Reklama

Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2

  • USA Best of the Best 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Travis, jeden ze členů vítězného týmu amerických karatistů, se zapletl s podsvětím, zatoužil totiž po hlavní ceně v nezákonných zápasech, pořádaných v Las Vegas. Ve hře je sto tisíc dolarů. Utkání se odbývají v Koloseu, největší a nejbrutálnější aréně, kde neplatí žádná pravidla. Tam spolu bojují novodobí gladiátoři, aby mohli ve finále vyzvat soupeře nejobávanějšího, majitele klubu Brakuse. Travis byl při zápasu zabit a Tommy s Alexem se rozhodli vraha potrestat. Existuje jediný způsob, jak se k němu dostat. Oba přátelé tedy vstupují do arény smrti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale jako malý jsem měl dvojku o něco raději než jedničku. Dnes jsem se s odstupem mnoha let k tomuto 25 let starému kousku znovu dostal. Vím, že je film hodně ujetý, ale já si dnes zavzpomínal, kdy jsem to před 15-20 lety hltal a souboje v podsvětí mě zvedaly ze židle. Ralf Moeller byl pro mě tenkrát bijec, ze kterého jde strach, moderátor, jak to vtipně prožíval a Chris Penn, který dostane výprask. 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Typická arénovka, jejíž výjevy v paměti diváků splývají v několik červených šmouh a efektních karate úderů. Phillip Rhee se nakonec protáhl až k osmému pokračování, s Ericem Robertsem měli páté a šesté zastavení solidně rozehrané. Navíc jim tady sekunduje německý obr Ralf Moeller. Je to sice ryzí primitivismus, ale kdo tehdy u těchhle pirátských véháesek neprožíval nefalšovanou bojovou rozkoš? ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct. Své hodnocení pár slovy obhájit musím, když vidím v pravo ty chuděry hvězdičky osamocený. Na rok 1993 bych tento film netipl ani náhodou, zdá se starší. I když dávám hvězdičkové hodnocení stejné jako třeba u třetího či pátého Rockyho, tak tenhle Karate Tiger se se Slyem rovnat nemůže, to je snad každýmu jasný. V rámci série KARATE TIGER ( hereci, děj, napětí - o to tu nikdy nešlo, spíš jde o ten pocit, kdy jsme jako malí sedávali u videa a sledovali chlapy co si dávaj vzájemně po tlamě ) je tohle pro mě jeden z těch lepších dílů. Jako malý jsem viděl pouze jedničku a tak si rozšiřuji obzory a doháním až dnes, a fakt mě pár dílů celkem příjemným a zvrhlým způsobem zabavilo. Tenhle má hlavně parádní sestavu.. no dejme tomu že herců - Roberts je sympaťák, Penn celkem taky, Moeller slušný hovado + jako bombonek Landham a Hodder. Když k tomu přičtu správně debilní příběh a skvělý hudební motiv, těch nejméně 50% prostě dát musím. Dalších dvou dílů se ale bojim. [5.5/10 prosinec 2010] ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se že to skončí trapně jako pětka, kde se nakonci usmířily. Tohle bylo o něco lěpší než trapná pětka i když příběh je furt trapný je tu rozhodně víc fightů, Rhee není zase tak špatný, Penn byl supr ale sralo mě jak dopadl i když se to dalo předvídat už od začátku, Roberts mi tu furt nesedí stejně jako ta hudba vzatá z nějaký německý kriminálky. Po akční stránce lepší než 5, příběh celkem klišé blbost o pomstě. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Karate "Intersonic" Tiger pošesté a nejlepší zambaigo Rhee podruhé. A já mám poprvé za celou sérii chuť nasolit čtyři hvězdy ! První půle je však přímo příšerná, unylý dramaRoberts se synem však díky smrti polepšeného debila z jedničky ( pětky) v nelegálním ringu rukou obrovského Moellera ustupuje do pozadí a přes krátký rockyovský výcvik a několik choreograficky nedomrlých soubojů s komparzní lůzou se konečně dostaneme k tomu, čím tahle blbina táhne, a to k závěrečné aréně, tak trochu ve stylu Game of Death. Zambaigo se tu postupně postaví boxerovi, řeckořímskému zápasníkovi,mistrovi kung-fu a na závěr samosebou obrovitému Moellerovi a je se na co dívat ! Střetnutí různých stylů zápasu má myšlenku a boxera dostanete jednoduchým útokem na nohy, od zápasníka se nesmíte nechat chytit, v kung-fu musíte být prostě lepší než ten druhej a recept na Moellera si nechám pro sebe. Čili byť jsem nebyl zrovna u vytržení, nebudu srab a ty čtyři hvězdy napálím, ta poslední půlhodinka si je zaslouží. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dej filmu začína po šiestich rokoch od konca prvého dielu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama