Reklama

Reklama

Sovia, zdravotní sestra v nemocnici, se dopustí fatální chyby, která stojí život jednoho pacienta. Když se později ocitne na hranici života a smrti, objevuje se zemřelý pacient a dotýká se jejího ramene. Když se Sovia probouzí, zjišťuje, že to nebyl sen, protože na svém rameni, kde se jí dotkla mrtvá ruka, má modřinu. Toto znamení začíná nevědomky předávat dalším lidem, kteří začínají za záhadných okolností umírat. I když jí to nikdo nevěří, pokouší se Sovia zachránit ostatní i sebe před smrtící hrozbou... (DVD Edice)

(více)

Recenze (12)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jooo Sovia bylo o tom že jedna ženská...... Ne počkat. Jo vlastně to bylo o tom že se v nemocnici.......... Ne to taky ne. No prostě film Sovia je film o kterým nejsem prakticky vůbec nic schopnej napsat, protože si ho prakticky nepamatuju. Snad jen si vybavím konec a to že jsem u něj asi 3x zívl.Film je tedy šílená nuda. Němci udělaly pár dobrých hororů ale tohle se jim zase nepovedlo. Šílená nuda o ničem. Kde jsou časy třeba takové Anatomie. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vidím ako veľmi sa ľuďom tento film nepáčil... a dokážem vidieť, čím ich tak odradil. Napriek tomu si však myslím, že minimálne idea filmu je veľmi zaujímavá a pár scénok celkom dobrých. Neviem síce, či tento film bol vysloveným hororom. Napriek tomu ale herci nie sú zrovna najlepší, záver je absolútne mimo a nič sa nám dokopy nevysvetlí. Celkovo, som rád, že som ho videl aspoň raz, ale nevenoval by som mu svoj čas znovu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl velice pomalý a nezajímavý. Šlo hlavně o osobní spory zdravotní sestry a doktora, které se hodí leda tak do romantických filmů. Navíc to bylo podkreslené klavírní a houslovou uspávací hudbou, která mi zavírala oči. Potom, když na scénu přišla pacientka jsem doufal, že se to rozjede. Trochu sice jo, ale žádné velké vzrůšo nečekejte. Následovali jednotlivé úmrtí, kdy těsně před smrtí nabudili tvůrci trochu té tajemné atmosféry, kterou ovšem pohřbili střihem a tmou, takže jsme vlastně nic neviděli. Navíc mi přišlo, že když už se dostavily trochu zajímavé scény tak postrádali logičnost s tím co jsme měli možnost vidět o scénu předtím. No a samotný konec bych raději moc nekomentoval, protože to nemá cenu. Nezajímavý jako celý film. Za celý film byly zajímavé snad jen tři, čtyři scény a okamžik, kdy se zjevila postava nebo spíše obličej mrtvé pacientky. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Obecně platí, že filmy v DVD edici jsou ty horší, které ani do televize nechtěli a tenhle film neni výjimkou. Horor u kterého se nebojíte není hororem. Scény jsou příšerně natahované, hudba kolikrát spíše evokuje komedii než horor. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Od německý produkce jsem toho moc neočekával, ale přesto jsem doufal. Marně. Něco tak rozvleklýho a nudnýho už jsem dlouho neviděl. Tu 1* dám... ani nevim za co... za pěkně nasvícený záběry? :) No za příběhovou pointu určitě ne... spánek mne vysvobodil. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Z kladov tu nemám veľmi čo vyzdvihnúť. Akurát trochu počúvateľný hlavný soundtrack. Ale inak to bola len zbytočná strata času. Dej hlúpy a dosť zmätený. Pochybujem, že aj samotný autori pochopili tento film. A o horore sa tu baviť ani nemôžeme. Neviem čo malo byť na tom strašidelne, ale každopádne je to hrozne amatérske dielo po všetkých stránkach. Herci, scenár mizerný. Dopozerať sa to nedalo. ()

Reklama

Reklama