Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John (Jason Lee) vede spokojený život. Má krásnou snoubenku a místo asistenta ve společnosti svého budoucího tchána. Všechno se zdá perfektní, dokud ho oblíbená neteř nepřekvapí s přijetím na univerzitu v Harvardu a on si nevzpomene na dávno zapomenutý slib o proplacení směnky! Zoufalý John se obrátí pro radu na svého nejlepšlho přítele, potrhlého a přihlouplého Dutfa (Tom Green). Ten ho přesvědčí o tom, že musí dočasně vést život zločince, aby potřebnou hotovost získal! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě skvělá komedie, Jason Lee opět ukázal, že komediální talent určitě má a Tom Green zase ukázal, že nemůže hrát nic jinýho než dementní úchyláky, ale ty mu teda jdou znamenitě, fakt úchyláček jak vyšitej. Sice je tady pár scén tak trochu navíc a některý si myslim nemaj takovej zábavnej efekt, jak si asi tvůrci představovali, ale celkově to zábavný je a některý scény fakt stojej za to ()

dINsA 

všechny recenze uživatele

"Zloději z Harvardu" ... víte co je Váš problém ? ... Český dabing! Včera jsem tenhle film viděl na jedné nejmenované stanici (TV NOVA) a většina solidních fóru je zabita stupidním českým dabingem. Pár (doslova) scének je tam geniálnich ... vrátili se zpět, ukradli bezpečnostní kazetu, několik porňáku a čokoládové mlíko ... ale zbytek je celkem předvídatelný ... Zasmál jsem se od srdce snad jen jednou a tak dávám jen jednu *. Předabovat Greena (hraje magora, ale jde mu to) a McGinleyho (ten se sice jen mihne, ale je s ním vždycky sranda ... viz Scrubs) a to hodnocení je o */** vyšší... ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nebýt Jasona Lee tak film je vyloženě nudný. Pár scének je celkem ucházející (transvestický soudce,vyloupení alkomarketu) , ale zbytek je plný neskutečné vaty. Tom Green je neskutečně trapný až nechutný. Pokud chcete něco lepšího , kde je Jason Lee zkuste seriál My Name Is Earl , který má v každé epizodě více humoru než celý tento film. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Dělej že si opička!!! Ták!!! Chcete ořezat strom? Vemte osmiletýho kluka ze sousedství, dejte mu motorovou pilu a na onen strom ho zavěste pomocí kladky!! Vy, kdož jste viděli, sáhněte si do svědomí a řekněte, že vám alespoň necukal koutek ve chvíli kdy... nebudu spoilovat (soudce, plačící děvče, lékárna, policista a zubní kartáček ) ... no nic... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na pár ojedinělých výjimek (soukromé problémy soudce, milostné projevy - včetně náhlé přeměny - snoubenky hlavního hrdiny, výborný pes) hodně suchá komedie, nejednou, hlavně ve spojení se zbytečně přehrávajícím Greenem, na hranici trapnosti. Jason Lee je tu jako leklá ryba, Greenovi dementi jdou, jen by mu to neměli říkat moc často, protože se pak snaží být ještě větší dement a dopadá to právě takhle, kdy přestává být zábavný a začíná být trapný. Farina je fajn, na tom prostoru, co dostal, soudce výborný. Leslie Mann hraje sice druhé housle, ale v okamžiku, kdy nastupuje do akce a bere otěže do svých rukou, válcuje oba hlavní hrdiny. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama