Reklama

Reklama

Adolf a Eva

  • Velká Británie Adolf & Eva
všechny plakáty
Velká Británie, 2001, 50 min

Režie:

Marion Milne

Scénář:

Marion Milne

Kamera:

Mike Robinson

Hrají:

Michael Kitchen

Obsahy(1)

Britský dokument o vztahu Adolfa Hitlera a Evy Braunové. Vítězný snímek festivalu v New Yorku. Duben 1945. Bunkr v Berlíně. Koná se nejpodivnější svatba 20. století. Adolf Hitler slibuje věrnost své nevěstě. Tou je Eva Braunová, už šestnáct let Vůdcova milenka. Nad jejich hlavami se Rudá armáda chystá k poslednímu úderu. Toto manželství bude trvat jen 36 hodin. Pak manželé Hitlerovi spáchají sebevraždu. Pro vnější svět byla žena, která se stala Vůdcovou manželkou, zcela neznámá. Jejich vztah byl jedním z nejlépe střežených tajemství Třetí říše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Aky 

všechny recenze uživatele

Další z dokumentů nechávající nahlédnout, jak podivná zkroucenina byl Adolf Hitler a jak přízračný svět kolem sebe díky tomu vytvářel ve všech jeho rovinách. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Mediální hvězda první velikosti - Adolf Hitler. A zajímavý rozbor života jeho první milenky Evy Braunové. Netřeba dodávat, že nejčastěji byl tenhle dokument vysílán na VIASAT HISTORY? což má ale káždý zájemce o historii a přítomnost ve své kanálové nabídce. kdo nemá, ten se nezajímá dostatečně ani o sebe sama, neb zájem o druhé je odrazem jedincova sociálního cítění a sociální inteligence.***(17.10.2010) ()

Reklama

Reklama