Reklama

Reklama

Skrytá vášeň

  • USA Hidden Passion
všechny plakáty
Thriller / Pornografický
USA, 2000, 93 min

Obsahy(1)

Nešťastně vdaná žena se marně pokouší dostat z vlivu násilného manžela. O pomoc a otevřenou náruč požádá bývalého milence. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Akože bieda. Neviem či robili casting, ale asi ani nie. Zhruba desať erotických scénok a v ôsmych tá istá herečka. Na to, že to bola hlavná postava, tak mohli aj niečo lepšie vybrať, ale to by sa musel udiať ten casting. Nie že by mala zlú postavu, ale do tváre to bol vyslovene podpriemer. Ostatné herečky, ktoré súložili, alebo slúžili ako dekorácia boli na tom rovnako, ak nie ešte horšie. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Erotické krimi,kde se ke konci víc střílí, než ukazujou hezký holky. Velice slaboduché, chudé na pestrost scén - snad všechny je obstará jedna hrdinka, která se mi teda jako moc nelíbila. Existujou zábavnějí věci v rámci žánru. ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je i na svůj žánr opravdová slabota.Zatímco se podobné snímky snaží soustředit jen na to jedno a lze je tak s vypnutým mozkem použít jako večerníček u kterého se dobře usíná,tady si scénárista řekl,že to tak nenechá a vyplnil čas mezi,v tomto případě podivnými,souložemi jakýmsi dějem,který je ale neskutečně stupidní,čímž stvořil neskutečnou sračku.PS:opravdu nevím jak lze provádět penetraci přes natažené kalhoty a zapnutý poklopec.Hahahaha. ()

Reklama

Reklama