Reklama

Reklama

Kouzlo lásky: Příběh z Kámasútry

  • USA Perfumed Garden (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Půvabná indická průvodkyně celého příběhu prochází útrapami lásky podobně jako americký restaurátor se svou přítelkyní. On do této exotické země přijíždí, aby pracoval na soše nádherné ženy. Socha však tajemně zmizí a životní příběh mladého páru se přenese o tisíc let zpět do minulosti. Na královském dvoře je půvabná Indka odsouzena k doživotnímu údělu kurtizány, který nemá nic společného s láskou. U amerického páru je naopak nedostatek milostného potěšení překážkou k naplnění jejich vztahu. Jejich osudy se nakrátko prolínají a všichni nakonec naleznou to, po čem touží... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

igi B.

všechny recenze uživatele

Já >tohle< po pár minutách laborování s diskem v přehravači prostě vypnul a šel dvd vrátit paní trafikantce. S radostí jsem ušetřil dvě hodiny času ze svého cenného života. Proč - to jsem uvedl v "diskuzi k filmu". Asi nemá cenu více zde cosi řešit... :-( . . . Nechávám proto tento film bez hodnocení, ale i ta chvíle mi svým způsobem stačila, abych se přikláněl spíše k názorům uživatel jpia a Brandona... :-(( - - - P.S. Kouzlo sračky: Dá(ý)vidlo z Mrdofilmu... :-(((... (Nakonec neviděno 30.6.2008, nekomentář zde jako druhý - 1.7.2008) ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli by otec nauky o lásce Mallanga Vatsjájána ocenil Mundhrův příběh z Kámasútry. Film je sám o sobě odpadem. Ta jedna hvězda je za překrásná sárí, za smyslné tance, pohyby a za velké hnědé oči Lochani, ve kterých se člověk snadno utopí :-) ()

EvaM 

všechny recenze uživatele

Uběhnou tři čtrtiny filmu, a ještě stále nevíte, proč vlastně celý film máte sledovat. Hloupé, zbytečné , nic neříkající dialogy s nudným dějem. Až 10 min. od konce se teprve dozvíte o čem celý film vlastně byl. ()

1860 

všechny recenze uživatele

Co říci závěrem? Kdo by očekával porno, musím ho zklamat, kdo by očekával zajímavý film, musím ho zklamat, kdo by očekával napínavý příběh se skvělou zápletkou a dechberoucím vyvrcholením, toho musím praštit po hlavě.. ()

Reklama

Reklama