Reklama

Reklama

Liao zhai yan tan

  • Hongkong 聊齋艷譚 (více)
Drama / Pornografický / Fantasy / Horor / Komedie
Hongkong, 1990, 84 min

Recenze (5)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ngai Kai Lam vie točiť. A vie mixovať žánre. A je mu u riti dobrý vkus. Ide mu o potešenie z obrazu a toho čo sa tam odohráva. Erotic Ghost Story je moje nové a najmilšie guilty pleasure. A dôvody? Má to dej, ľúbivé charaktery, Kung-fu, prvky wuxia, čarovanie a krásne nahé Číňanky. Ktoré sa neboja ukázať všetko. Bolo to tak bizarné až to bolo dobré. Bavilo ma to, smial som sa, aj som oceňoval krivky hlavných herečiek. Treba vidieť a spraviť si vlastný názor. Takéto cheezy, milé filmy, ktoré sa berú niekedy moc vážne - ale v žánri, kde to až tak nevadí - mi v súčasnej tvorbe strašne chýbajú. O to viac som šťastný, že som na tento natrafil. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Let´s go to bed to have a good time. Trojice vnadných sester (So-So, Fei-Fei, Hua-Hua) se za pomocí meditativního rituálu snaží dosáhnout trvalé lidské podoby. Během trvání rituálu se ovšem seznámí s mladým učencem, kterému všechny podlehnou a z něhož se posléze vyklube tříhlavý démon. Spousta nahoty a souloží, které jsou podkresleny nádhernou hudbou (zejména ta krásná lesbická), ovšem ducahřských prvků je tu opravdu poskromnu (tím nejvýraznějším budiž úvodní soulož, při níž se dívky mění ve hnijící mrtvoly) a ono démoní alter ego se objeví až v samotném závěru. Nicméně, sedmdesát minut uběhlo jak voda a nakonec jsem shledal sám sebe natěšeného na druhý díl, ve kterém hraje sex-démona samotný Anthony Wong. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka pro dospělé. Ale doslova. Nejdřív plno erotiky a nahoty, tři krásný holky to tam rozjížděj s mladým "nevinným" učencem. No a pak příjdou na řadu hnusy, černá magie a kung fu souboj. Takovej průměrnej CAT III snímek, spíš prostě eroťák. Na pěknej večer, když máte holku zrovna v práci na noční, a jste doma sami, docela dobrá záležitost ... ;-))) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama