Reklama

Reklama

Lyžařská škola

všechny plakáty
Trailer

Ski School je kombinace komedie, akce a touhy po sexu. V lyžařské škole zná každý skupinu "osm", kde je nejlepší parta. Boss Dave a členové Frtiz a Ed neznají žádné milosrdenství, pokud se jedná o legraci. Dokud se neobjeví Johnny Roland - nezdatný borec v lyžování a miláček děvčat. Stáva se silným konkurentem a proto ho parta "osm" tajně natočí na video. rivalita mezi Johnym a Reidem končí krkolomnými lyžařskými závody. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle mě minulo už v dětství a nefunguje to ani dnes. Nic proti pubertální zábavě, ale musí být aspoň vtipná. Navíc tohle už o lyžování ani moc není, ale při pohledu na jméno režiséra už je mi všechno jasné.15% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

SKI SCHOOL - je kombinace komedie, akce a touhy po sexu. V lyžařské škole zná každý skupinu "OSM", kde je nejlepší parta. Boss Dave a členové Fritz a Ed neznají žádné milosrdenství, pokud se jedná o legraci. Dokud se neobjeví Johny Roland - nezdolatelný borec v lyžování a miláček děvčat. Stává se silným konkurentem a proto ho parta " OSM " tajně natočí na video. Rivalita mezi Johnym a Reidem končí krkolomnými lyžařskými závody. ()

Reklama

math_y 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je naprostá pohodička. Natáčela se ještě v době, kdy komedie byla založena na smíchu a ne na "to je tak trapný, až je to směšný." A koho lyžování nebere, namusí si lámat hlavu, mnohem víc se ve filmu řeší pití, mejdany a kozy. A hlavně neskutečná porce srandy. Původně jsem chtěl dát 4, ale když tak vzpomínám na všechny scény, musím opravdu ocenit ryzí humornost a nezkaženost "trapnovtipem." Jednoznačná volba na večer s přáteli! ()

mandes 

všechny recenze uživatele

Ski School je kombinace komedie, akce a touhy po sexu. V lyžařské škole zná každý skupinu "osm", kde je nejlepší parta. Boss Dave a členové Frtiz a Ed neznají žádné milosrdenství, pokud se jedná o legraci. Dokud se neobjeví Johnny Roland - nezdatný borec v lyžování a miláček děvčat. Stáva se silným konkurentem a proto ho parta "osm" tajně natočí na video. rivalita mezi Johnym a Reidem končí krkolomnými lyžařskými závody. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jasná snaha parazitovať na Summer School (dvaja hlavní predstavitelia plus názov), akurát o iks tried horšie. V podstate je to kravina, príbeh to nemá, scénky vtipné nie sú, postavy sú všetko len nie sympatické ... no ten 80s fetiš (tie kombinézy!!!), soundtrack (Gary Numan!), silikónové krásky bez hanby a najmä genius loci rokov pohodových 80tych zaručujú príjemné pozeranie pre fanúšikov dekády (aj keď film bol nakrútený v roku 1991). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama