Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Úroveň šla určitě od prvního dílu dolů, už to prostě nemá tu originalitu. Pobavil jsem se, tak opět vynechám odpad jako zvolila většina. Moje hranice filmu jsou asi moc široké. Dokáži tento film nedát na dno a zároveň jsem milovník filmů jako POSLEDNÍ POKUŠENÍ KRISTA. Ale proč si lhát, ten kdo se zasmál u "PRCIČEK", přeci může stejně ocenit psychologické drama. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl brát vážně, ze všech tří dílů je dvojka složená z nejlepších (ale taky nejprovařenějších) vtipů. Co ji činí úchvatnou je, že nemá absolutně nic jiného. Troška nejenže zcela resignoval na děj (což je samozřejmě zcela v duchu postmoderní kynematografyje a je to záslužný umělecký experiment), ale i na jakékoliv herecké výkony a logiku i v rámci jednotlivých scén. Kameňák - a to, jak teď mohu s čistým svědomím říci, platí pro celou sérii, - nesplní vůbec žádná divácká očekávání. Čímž se komedie, jejíž hodnotící zařazení se pohybuje někde mimo hranice latinské abecedy, posouvá k hranicím experimentu. Troškův výtvor už není žumpou, ale nepochopeným art experimentem, trošku ve stylu starého Eda Wooda. Proto mu nemohu nedat nejvyšší hodnocení. P. S. Nemůžeme za tak příšernou kvalitu filmu tak nějak kolektivně? Je složen z českých vtipů, které vytvářel český národ. Pokud jsou ty vtipy dementní, nesvědčí to ani tak o impotenci Troškově, ale o impotenci národní. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý díl a skvělá zábava. Film má opět vydařené vtipy, při kterých se člověk musí jednině smát. Vedle skvělého Vydry mě v tomto díle bavila Helena Vondráčková. Těžko řící v čem byl tento díl lepší ba naopak horší než v jedničce. Ve dvojce tu máme sice šílený příběh o modré vodě. Mě se to celkem líbilo jak stará babka Kropáčková jen co se napila pramena, začala znásilnovat policajty. Takže mé hodnocení je 93% = ***** ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl ještě horší než jednička. Na to se skoro nedá dívat. Pořád jsou tam stokrát ohrané vtipy, zápletka nijaká... A vůbec se mi tam nelíbila trapná Helena Vondráčková. Ta by se měla držet toho svého jakoby zpívání a nelézt do filmu, protože takoví herci neherci pohnojí film ještě více než je... ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

HNUS HNIS HNŮJ !!! Takovou sračku člověk neviděl...no teda už viděl. Jak může někdo natočit takový naprosto NECHUTNÝ (z té hnusné báby se mi chtělo nejednou zvracet) "FILM"...a ještě když si vzpomenu jak bylo ve "FILMU" o "FILMU" kdysi na NOVĚ dáváno tolik prostoru debilnímu kreationovému tělocvikáři MAXovi a super zombíkovi na české hudební scéně V(-v-v-vole)ndráčkové....tak se ptám: PROČ ? (ne, že by mi to nějak vadilo, že těm dvěma kreatůrám bylo ve filmu věnováno minimum místa, spíš naopak - ty držky tam vůbec nemusely být, ale NOVA prostě musela prosadit tyto "legendy" a postavit skoro celý "Film" o "Filmu" jen na nich)NOVA je holt NOVA a Kameňák k ní rozhodně patří....užijte si svou posranou trilogii ! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Helena Růžičková, pro kterou byl snímek poslední rolí, byla v době natáčení již vážně nemocná a během prací na filmu byla pod dozorem lékařů. (dawe03)

Reklama

Reklama