Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od zhlédnutí tohoto filmového skvostu již uplynula pěkná řádka let, ale dodnes mi není jasné, jak ta Kropáčková znásilnila celý policejní sbor. Opět to není tak špatné, jak zde nejeden bystrý ,,intelektuál" tvrdí. Film jsem viděl v mladším věku mockrát, protože jsem neměl moc jiných filmů. Opět se jedná o pohodový výcuc vtipů zařazených místo dialogů ve hraném filmu. Občas to vyjde, občas ne. 3* ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

U JAK UKRÁST DAGMARU jsem Vám poradil, jak zvládat náhlé návaly agrese. Nyní vám poradím, co dělat, když se Vám při sledování nějakého filmu udělá silně nevolno, či budete mít nezvladatelné nutkání zvracet. Nuže, při zvracení je dobré zkusit nějaké byliny, jako např. mátu peprnou či fenykl. Účinná je prý také šalvěj, která zmírňuje křeče a zázvor, který usnadňuje trávení a podporuje chuť k jídlu. Rozhodně je při zvracení důležité pojídat pouze suchary a popíjet hořký čaj. Pokud by Vám léčebné postupy nepomáhaly, nabízí se dvě možnosti. Buďto je vzhledem k otřesnému zážitku silně narušená Vaše psychika, nebo Vás zaklel zlý duch sledovaného filmu. V tom případě okamžitě vypněte sledovaný film, udělejte si voodoo panenku s podobiznou režiséra filmu, který Vám způsobil problémy a bodejte do ní tak dlouho, až se Vám uleví. Přeji Vám mnoho zdaru. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobrý deň." - "Dobrý." - "Nejaký vták by bol?“ – „Bol.“ – „A stál by?“ – „Stál.“ – „A to je najväčší vták, akého tu máte?“ – „Väčšieho má len holič oproti.“ Troška to má ťažké. Nech nakrúti hocičo, stane sa stredobodom pozornosti divákov, ktorí ho automaticky odpisujú bez toho, aby videli nejaký skutočne mizerný amatérsky film. Ak sa vám nepáčila jednotka, nebude sa vám pozdávať ani dvojka. A naopak. Scenár znova pozostáva zo sfilmovaných vtipov, ale druhýkrát to funguje predsa len o čosi lepšie ("príbehovejšie", ak chcete) a na niektorých hercov je radosť pozerať (Genzer). ()

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Piss off !!!!!!!!!!...ta babka je odporná, stejně jako všechno a všichni, ti kteří žijí v Kameňákově. O jedničce se dalo hovořit jako o pokusu vytvořit vtipnou komedii, který bohužel nevyšel. V případě Kameňáku 2 se dá hovořit jako o totálním komediálním úpadku. Vtipů je tady plno, to ano, problémem je bohužel to, že to nepůsobí zábavně (směšně ano). Děj tu žádný není, jestli je, tak jsem ho nějak nepostřehl. Zamilováný páreček v podání Vodnráčkové a Maxy je nerealistický, plitký, fádní a bylo mi z nich na nic. To prapodivné pako s výrazem debila, co chodí do místního bordelu mi taky utkvělo v paměti (bohužel). A jen mě tak napadá z jaké že planety k nám přiletěl. O paní stařence a jejím erektopramenu se mi ani nechce vyjadřovat. Ale snad úplně nejtupějším vrcholem, nebo takovou tou třešničkou na dortě (pěkně zkaženém, červy prolezlém) je vztah mezi tchýní a Leem. To je tedy děs. ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl ještě horší než jednička. Na to se skoro nedá dívat. Pořád jsou tam stokrát ohrané vtipy, zápletka nijaká... A vůbec se mi tam nelíbila trapná Helena Vondráčková. Ta by se měla držet toho svého jakoby zpívání a nelézt do filmu, protože takoví herci neherci pohnojí film ještě více než je... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Tchýně pana Kohna (Josef Laufer) Ester (Eva Tauchenová) má svátek 19.12. Ve filmu však můžeme v den jejího svátku vidět záběry z letního dne. (Mr.Hudson)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)
  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama