Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nejde mi o “ohrané vtipy, které každý zná” (tolik let ještě nemám) nebo jejich vtipnost/nevtipnost (vtipné jsou samy o sobě), ale o tu premisu a polohy skvělého vtipu hned vedle absolutně nevtipného výtlemu nebo poznámky. Taky má tato série tendenci cutnout scénu v nejnevhodnější dobu, už si moc nepamatuju kde přesně. Když Genzer působí jako jeden z vtipnějších výkonů, je IMO problém. Kdyby ten Troška dal scénář pod režii někoho jiného a schopného alespoň před obdobím vlastní demence dané osoby (ovšem jak se Zdenda do ostatních navážel, asi je ta pravděpodobnost na cifrách teploty plynného povrchu Neptunu), kdo by vtipy ukázal vizuálně, možná by z toho mohla být prča, která by byla rozporuplná u diváků, ale snad i vtipná. Tak jako tak je ten pseudoděj (ano, opravdu narozdíl od minula nějaký děj!) s nadrženou bábou tak zmagořilý, že tento díl poslat tak nízko nemůžu. V mladém věku se to může zdát vtipné (kromě trojky, ta je fakt nejvíc postavená na palici z novodobých českých filmů), poté už jen čistá křeč. Gah ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý díl a skvělá zábava. Film má opět vydařené vtipy, při kterých se člověk musí jednině smát. Vedle skvělého Vydry mě v tomto díle bavila Helena Vondráčková. Těžko řící v čem byl tento díl lepší ba naopak horší než v jedničce. Ve dvojce tu máme sice šílený příběh o modré vodě. Mě se to celkem líbilo jak stará babka Kropáčková jen co se napila pramena, začala znásilnovat policajty. Takže mé hodnocení je 93% = ***** ()

Reklama

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Piss off !!!!!!!!!!...ta babka je odporná, stejně jako všechno a všichni, ti kteří žijí v Kameňákově. O jedničce se dalo hovořit jako o pokusu vytvořit vtipnou komedii, který bohužel nevyšel. V případě Kameňáku 2 se dá hovořit jako o totálním komediálním úpadku. Vtipů je tady plno, to ano, problémem je bohužel to, že to nepůsobí zábavně (směšně ano). Děj tu žádný není, jestli je, tak jsem ho nějak nepostřehl. Zamilováný páreček v podání Vodnráčkové a Maxy je nerealistický, plitký, fádní a bylo mi z nich na nic. To prapodivné pako s výrazem debila, co chodí do místního bordelu mi taky utkvělo v paměti (bohužel). A jen mě tak napadá z jaké že planety k nám přiletěl. O paní stařence a jejím erektopramenu se mi ani nechce vyjadřovat. Ale snad úplně nejtupějším vrcholem, nebo takovou tou třešničkou na dortě (pěkně zkaženém, červy prolezlém) je vztah mezi tchýní a Leem. To je tedy děs. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobrý deň." - "Dobrý." - "Nejaký vták by bol?“ – „Bol.“ – „A stál by?“ – „Stál.“ – „A to je najväčší vták, akého tu máte?“ – „Väčšieho má len holič oproti.“ Troška to má ťažké. Nech nakrúti hocičo, stane sa stredobodom pozornosti divákov, ktorí ho automaticky odpisujú bez toho, aby videli nejaký skutočne mizerný amatérsky film. Ak sa vám nepáčila jednotka, nebude sa vám pozdávať ani dvojka. A naopak. Scenár znova pozostáva zo sfilmovaných vtipov, ale druhýkrát to funguje predsa len o čosi lepšie ("príbehovejšie", ak chcete) a na niektorých hercov je radosť pozerať (Genzer). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Pepíček (Tomáš Lipský) leze oknem vysvobodit dědu z přivázané lavičky, můžeme si všimnout, že Pepíčkovy pomáhá do okna jeden z členů štábu. (Mr.Hudson)
  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)

Reklama

Reklama