Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Piss off !!!!!!!!!!...ta babka je odporná, stejně jako všechno a všichni, ti kteří žijí v Kameňákově. O jedničce se dalo hovořit jako o pokusu vytvořit vtipnou komedii, který bohužel nevyšel. V případě Kameňáku 2 se dá hovořit jako o totálním komediálním úpadku. Vtipů je tady plno, to ano, problémem je bohužel to, že to nepůsobí zábavně (směšně ano). Děj tu žádný není, jestli je, tak jsem ho nějak nepostřehl. Zamilováný páreček v podání Vodnráčkové a Maxy je nerealistický, plitký, fádní a bylo mi z nich na nic. To prapodivné pako s výrazem debila, co chodí do místního bordelu mi taky utkvělo v paměti (bohužel). A jen mě tak napadá z jaké že planety k nám přiletěl. O paní stařence a jejím erektopramenu se mi ani nechce vyjadřovat. Ale snad úplně nejtupějším vrcholem, nebo takovou tou třešničkou na dortě (pěkně zkaženém, červy prolezlém) je vztah mezi tchýní a Leem. To je tedy děs. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

608. hodnocený film: Tady bych asi souhlasil s Compadrem. Troška si tam přizve každýho známýho, jenom ne kvalitní herce (až na pár výjimek). Jenomže tyhle jeho filmy o vtipech jsou už ale dávno profláknutý a čiší trapností, která nezná mezí... Pane, Troško, už nám to nedělejte a začněte točit. Jo, kde jsou ty časy, kdy točil Slunce seno... 1* ()

Reklama

_DAVE_ odpad!

všechny recenze uživatele

FIlmum o "Kamenakovu" jsem se vyhybal jako cert krizi ale nedavno jsem jel nekam dalkovym autobusem a tam jsem jiz nemohl uniknout. Opravdu chapu ze se to nekomu muze libit ale tohle "dilko" nelze nazvat filmem. Pokud by tomu rikali hrana "N@VAcka" estrada tak nereknu ani slovo. Ale pokud to mam zhodnotit jako film neexistuje jine reseni nez "ODPAD". ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

No to je nápad k nezaplacení - natočit sérii laciných fórků jako film. Úroveň jako kdyby je vyprávěl starej Pařízek po desátém pivku chlapům v hospodě. Nechci panu Troškovi radit, ale až zase bude chtít být tak třeskutě vtipnej, ať si zkusí pustit vyprávěnky p. Menšíka. Natočit ho bylo jistě levnější a člověk se při sledování jeho pásem nemusí stydět za sebe, že na to kouká, i za vypravěče, že se k tomu propůjčil. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 2" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť a oceniť. Mne ten jeho štýl príde desne buransky plytký. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 2" je odpad! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Ve scéně, kdy Pepíček (Tomáš Lipský) leze oknem vysvobodit dědu z přivázané lavičky, můžeme si všimnout, že Pepíčkovy pomáhá do okna jeden z členů štábu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama