Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako celou sérii, nikoliv jako jednotlivé díly. Před 3 lety jsem se některým vtipům od srdce smál. Některé světlé momenty ve filmu jsou, ale přece jenom točit vtipné scénky bez příběhu není úplně optimální. Respektive - musí se to umět, jako to zvládá například Suchánek s Genzerem nebo britská dvojice Lucas-Walliams, ale troška takový génius není. Některé vtipné momenty tomuto filmu však upírat nelze. (35%) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Určitě horší než první díl. Je to opět bezdějový film s pár trapnými scénami a nesympatickými postavami. Vtipy musí znát snad každý, kdo žije na Zemi. Tento film je v podstatě směsice nejznámějších českých vtipů a do toho je vloženo něco, čemu Zdeněk Troška říká děj. Jednu hvězdu dávám za to, že sem se párkrát mírně usmál. 1 hvězda. ()

Reklama

Tetsuo odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě o dost horší než první díl, což už je co říct. (Kdybych na to nemusel pracovně kvůli psaní Troškova portrétu, vyhnul bych se tomu širokým obloukem.) ___ Kamera malinko profesionálnější, objeví se tu i takové vymoženosti jako vizuální gag, zvuk mimo záběr nebo humorný hudební podkres, ale hrozně ruší postsynchrony a dabing. _______ Co se týče vtipů samotných, jsou vulgárnější a tupější než minule, ale nejvíc vadí používání téže hudby, závěrečné písně, naprosto hluché obsazení Vondráčkové a Maxy a totálně rozpadlý děj. Minule to totiž bylo přese všechno sudržnější. Teď už se postavy chovají jako naprostí magoři a není v nich ani kapka životnosti. _____ Situace jsou nejen nevěrohodné z hlediska jakéhokoli realizmu, ale blbé i v žánru jakkoli nadsazené komedie. A hlavně je to všechno příšerně ochablé, s nulovou dynamikou. Nuda a trapnost. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než jednička, ale žádná velká sláva to vážně není. Herecké obsazení (tj. narvat do filmu nejen hvězdy herecké, ale i jiné hvězdy), samá zvučná jména, ale co se týče herectví, nic moc. Vtipy jsou většinou staré, otřepané a na jedno brdo (většinou o sexu). Takže estráda v hábitu filmu pokračuje. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Trapáreň pokračuje a je až udivujúce ako hlboko dokážu režisér a herci klesnúť. Vtipy nemajú vôbec žiadnu úroveň. Len plno sexuálne ladených frkov, ktoré len ťažko pobavia. (Ne)herci sa nechutne pitvoria a film nemá žiadny dej. Zasa sledujeme cestu modrého viagrového prameňa a zasa počujeme dávno otrepané fóry. Absolútna žumpa českej kinematografie. Ozaj nechápem ako tomuto hnusu môže dať niekto viacej ako dve hviezdičky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Film obsahuje mnoho rolí dabovaných jinými herci či dabéry. Kropáčkovou (Anna Vejvodová) namluvila Eva Jiroušová, Bobana (Bohumil Hirsh) Pavel Vondra, Uzlíčka (Zdeněk Kozák) Jan Hanžlík, Amnestii (Petra Rysová) Zuzana Skalická, ženu na inzerát (Romana Pitrová) Jaroslava Kretschmerová, čtenáře novin (Vladimír Novotný) Jaroslav Kaňkovský, faráře (Stanislav Stolbenko) Marcel Vašinka, neteř Uzlíčkovou (Gabriela Dušková) Daniela Bartáková a strážníka Oldu (Justin Valeš) Martin Sobotka. A Honzíka Hlaváče (Pavel Sankot) Otmar Brancuzský. opilého stopaře (Václav Tomšovský) Vladimír Kudla, smutného muže v hospodě (Milan Sokolík) Jaroslav Horák, stěhováka (Pavel Pásek) Zdeněk Dušek a studenta (Ondřej Palacký) Radek Hoppe. Papouškovi pak propůjčil svůj hlas Jiří Prager. (funhouse)
  • Ve všech scénách je venku slunečno. (Jyrka)

Reklama

Reklama