Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Špatnost ! Nuda ! Trapas ! Tak lze vystihnout pokračování, podle mého vkusně vtipného, Kameňáku 1. Ve druhém díle se Zdeněk Troška zaměřil na babku Kropáčkovou, což byla chyba. Jak stará bába znásilňuje pomocí elixíru mladé kluky, to se mi fakt místy i hnusilo. Jednu hvězdičku za ... asi za to, že zde hraje velkej srandista Václav Vydra. 25% ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jednu věc umí Zdeněk Troška líp než všichni čeští režiséři dohromady - dokáže své filmy PRODAT. To je určující pro jeho úspěch. Dobře ví, kdo je jeho cílová skupina, dobře ví, jak ji o svých filmech informovat a dobře ví, že to zabere. To bych mu vůbec nevyčítal, přestože do té skupiny nepatřím. Horší je, když Troška v tisku hanobí jiné tvůrce (od Vorlíčka po Hřebejka) jen proto, že točí jiný žánrový odstín nebo se snaží o něco nového. K takové ubohosti se u nás pravidelně uchyluje jen triumvirát Menzel-Troška-Němec. Bizarní trojice, že? ;-) Jinak Kameňák II. za 20 % ()

Reklama

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u jedničky jsem byl při prvním shlédnutí zděšen či znechucen. Od té doby už nějaká ta voda uplynula a já s překvapením zjišťuji, že v Kameňáku 2 možná zábavnější scény převažují nad těmi trapnějšími. Párkrát jsem se dokonce i zasmál a to se mi u českých filmů z poslední doby moc nestává. Samozřejmě, že neherci hrají přímo hrůzostrašně, místy je zbytečně uřvané či nechutné. Přesto nakonec převažují spíše pozitivní pocity. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ztratila se nám tchyně. Kdo ji najde, dostane přes držku." Druhé vtipkování v Kameňákově mě zaujalo asi tak stejně jako to první, ale ta "nosná" dějová linie s teoretickou sexbombou bábou Kropáčkovou mne hodně nebavila. Na druhou stranu musím ocenit neutuchající snahu o to mě rozesmát, i když bych ocenil, kdyby ty vtipy byly i z jiných kategorií než jen staré nebo nepovedené. ()

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento 2. díl mě fakt dožral! Nepovedené pokračování Kameňáku, ale třetí díl byl zase lepší. Naprosto zmizel humor, který byl v ostatních dílech, byl tam, ale bylo ho tam minimun, asi jen 1%. Výkony herců, jakoby spadly úplně na dno. Hudba pořád stejná. Efektů ubylo od prvního dílů, už nebyly tak dobré, nebyly skoro vůbec. A celkově v Kameňácích efekty moc nejsou a to dělá nekvalitu této série. A můj celkový pohled:Novácké filmy jsou odporné a nekvalitní, někdy si říkám, proč to točí, když se nám většině to nelíbí. Prostě naprostá hovadina!10%Přístupnost: od 12 let.... Hodnocení Premiere:* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)
  • Ve scéně, kdy Pepíček (Tomáš Lipský) leze oknem vysvobodit dědu z přivázané lavičky, můžeme si všimnout, že Pepíčkovy pomáhá do okna jeden z členů štábu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama