Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Anglii zuří 2. světová válka. O sedmnáctiletou Ritu (Jane Horrocks) se starají dvě sestry z Liverpoolu, které spojuje snad jen stejná nenávist. Starší z nich, Nellie (Joan Plowright), je švadlena, jež v sobě potlačuje veškeré emoce. Její sestra Margo (Billie Whitelaw) je naopak neomalená a ráda se spustí. Není proto divu, že Rita tráví většinu svého času fňukáním nad svým osudem. Jinak je však jejich dům plný lásky, tedy jen do té doby, než se Rita zamiluje do američana Wesleyho (Tim Ransom) a její tety ztropí žárlivou scénu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

urcite si nevsimajte hodnotenie - primitivne bodovanie uzivatelov na csfd vyprodukovalo take potraty, ze vam nemozu dat ziadny objektivny obraz. film je akoby mimo zaner, musite vypnut hlavu a naramne sa bavit. zaner je najskor asi..absurdna komedia. ale svojou neviidanou originalitou a poctivym spracovanim vytvara uuzasne dielo . je to delo :))) ()

Medea86 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděla i horší filmy, tohle podle mě sice bylo drama, ale romatické? Té romantiky jsem tam moc neviděla, celkově to na mě působilo dost studeně. A postavy? Rita mě fakt vytáčela - každou chvíli fňukala, až jsem si říkala: "Holka, ten ti za to nestojí." Wesley - takový frajírky nesnáším. Tetička Margot - shizofrenní a nedospělá (na jednu stranu chce Ritě pomoct, na druhou ji podvádí). Tetička Nellie - zprvu se jeví jako zahořklá katolická škatule, ale nakonec to (narozdíl od ostatních) "vyřeší" nejlépe. Shrnuto, podtrženo; pokud se chcete dívat na romantický film, tak si raději pusťte nějakou klasiku a ne tuhle válečnou depresi. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama