Reklama

Reklama

Apartmá č. 16

všechny plakáty

Obsahy(1)

Gigolo Antonie Kamerling loví v hotelu starší ženy a pak je násilně okrádá. Boháč na vozíku Pete Postlethwaite mu poskytne azyl ve svém apartmá, dokonce ho hostí a zásobuje dívkami. Ale toto dobrodiní není zadarmo... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Dal bych dvě hvězdičky, ale líbili se mi dialogy, které tam padali. Sem tam padla nějáká ta nudná pasáž, ale velmi působivé a někdy očekávané. Film zobrazující, že člověk pro peníze udělá cokoliv, ale přesto mu v tom brání instinkt a různé pocity. Občas jsem si připadal jak v erotickém filmu, ale to se záhy změnilo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak trochu (možno aj trochu viac) erotický triler s veľmi dobrým scenárom. Protiklad úchylnosti a mladíckej nadržanosti. Do istej miery film o tom, koľko človek znesie pre peniaze a kde pri tom nachádza hranice. Pointa možno nepresvedčí úplne, ale je tu pár zaujímavých zvratov a obstojná "bytová" atmosféra... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Apartmán č. 16 je erotický, násilný a pútavý film a odporúčam ho pre veľmi špecifickú verejnosť, ktorý určite zaujme príbehom. 6/10 ()

Reklama

Reklama