Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (854)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 7/10/// +ukázkové obsazení, Miroslav Táborský, Vinnie Jones, Kristin Kreuk, Jessica Bohrs včestně hlavní čtveřice, velmi chytlavá titulní píseň, velká nadsázka, moře vtipů, všechny scénky mají šťávu a jsou sami o sobě zábavné, různorodá prostředí, střih, herecké výkony, zobrazené Slovensko, film se nebojí ukázat detaily :-) -některá hluchá místa, škoda že ten frantík se prokec (ten v Bratislavě), u Holandska jsem se smál nejmíň, jo a koho tam hrál Matt Damon? No a naši bratři možná nepochopili, že se jedná o nadsázku/// Nádherný a zábavný film jako žádný jiný. Když tam byla scénka s Papežem, tak jsem slítnul ze židle a to celkem hustě. Velmi se mi líbili jednotlivé romance mezi postavami, ta mezi sourozenci nemá chybu. Jak to jen říct: Prostě jedna z nejlepších Teen komedií, navíc naším krajům velmi blízká. Dám si to ještě párkrát./// Celkem 91%/// PS: Jsem zvědav na reakce otce, který pochází zo Slovenska !!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tunely, nuda pláž, koláčky bez trávy a nejlepší erotický salon na heslo. Stále jsem tuhle komedii odkládal, jelikož americké trapnosti dvakrát nemusím. A hle. Místo nekonečného proudu tělních tekutin a vulgarismů, jak jsem očekával, dostalo se mi milého filmu o cestě po našem starém dobrém kontinentě. Řachanda ne, ale příjemně úsměvné ano. I když občas více než úsměvné - třífázový vibrátor, papež a zpověď (v titulcích) pobavili dostatečně. Jo a fajn muzika. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem si při pohledu na tuhle komedii uvědomil název a podobnou spojitost s podle mě velice povedenou komedií Roadtrip, ale jediné co je společného tak producenti a maximálně kus názvu. Nemůžu říct, že bych se nebavil. Ani mi to nepřišlo zas tolik trapné, chvílemi jsem se dokonce zasmál. Jenže v tomhle filmu je nádherně, ale opravdu nádherně vidět Evropa americkýma očima. A pozor! Kdekdo si u názvu všiml, že na téhle komedii spolupracovala i Česká republika, takže co myslíte, jak to nakonec dopadlo? Ano, tenhle výlet zavítá i do Východní Evropy, do Bratislavy. A myslím, že jim je to jedno, oni hážou východňáky do jednoho pytle. Nejlepší je, že v Bratislavě, jakoby venku se odehrává jediná scéna, jak stojí uprostřed polorozbořených komunistických paneláků, kde místo asfaltu je písek a jeden chlápek tam přijede ve Felicii Pickupu a hodí je do centra zábavy. Nevím jak Vám, kteří jste to viděli, ale mně to přišlo opravdu dost vtipný. Já vlastně nemohl čekat nic jinýho. Takováhle narážka je prakticky v každým americkým filmu, takže proč se nervovat. Je fakt, že Eurotrip je jedna z těch bláznivých komedií, u kterých jsem se na druhou stranu vcelku dost zasmál, ale po druhý bych se na ní asi už nepodíval. Na konec bych dodal, jednu větu z americké brožury: --- Bratislava má jednu zajímavost...můžeš se tu vyspat se sestrou ! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Při odletu hlavní partičky z Ameriky je na letišti možné zahlédnout českou poštovní schránku. (cze.Oi)
  • Při natáčení scény na nudistické pláži si Jacob Pitts (Cooper Harris) nechtěl sundat šortky, protože si užíval, jak nepohodlně se musí cítit všichni ostatní. (HappySmile)

Reklama

Reklama