Reklama

Reklama

Recenze (5)

lardko 

všechny recenze uživatele

Příšerné kostými , nesnesitelná hudba , opravdu divný zombie až k nekoukání , pitomý scénář , příšerný herci.... Prostě klasický výplach mozku. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie režisérovho zombie westernu "The Dead and the Damned", ktoré sa typovo odklonilo na post-apo zombie. Tak ako u všetkých režisérových filmov je to však iba taká lacná, nekonzistentná, céčková somarinka, ktorá nedosahuje ani len priemerných kvalít a recykluje už x-krát videné. Pár scén a momentov však nebolo natoľko zlých, aby som tomu nedal aspoň mierne 2*. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevyšlo ani vytvoření postavy pistolníka, který je víc než čím jiným prostě jenom troubou v kostýmu, který se snaží tvářit jako drsňák, ale ani na moment mu neuvěříte, že mohl tak dlouho přežít. Snad opravdu jedině proto, že je tak oplátovaný, ne proto, že je tak schopný. Sem tam potěší nějaké vtipné vnuknutí, které tvůrci měli, ale celý film to rozhodně nezachrání. Aspoň ta první půl hodinka že není tak špatná. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když Perezovým neumětelským a roztomile špatným filmům dám vždycky za něco minimálně jednu hvězdu (třeba aspoň za žánr nebo za nechtěnou zábavnost), v tomhle případě mě nenapadá ani jeden důvod, proč bych to dělal. Leda proto, že jsem viděl ještě o něco větší sračky, i když jich tedy mnoho nebylo. A o co že v tom tedy go? Postapokalyptickým zombielandem prochází po zuby ozbrojený voják v neprokousnutelném antizombijském brnění a la robocop, a cestou necestou zažívá různé příhody. Třeba pobíjí tucty zombií plastovým samopalem a gumovou demoliční palicí, zachraňuje hluchoněmou dívku i jiné osoby a na konci šťastně nalezne i svou ztracenou dceru. Jo a ve strhujícím finále se dozvíme, že za všechno může vláda a armáda. Režie, scénář, dialogy, výprava, masky, triky, hudba a všechny ostatní filmové složky jsou hluboko pod průměrem i podprůměrných videocéček. A není divu, celý tenhle film si totiž pan Perez vytvořil úplně sám, včetně oné hudby. Inu všeuměl. A herce si vybírá nejspíš na ulici mezi náhodnými chodci. Popravdě kdybych byl zhulenej, nebo přiožralej, asi bych si u téhle fantasmagorie užil náramnou porci švandy a u spousty scén bych se smíchy potrhal. Třeba při likvidaci zombií se zelenou krví a v klaunských maskách. Nebo při "hereckých" výkonech hluchoněmé představitelky. Nebo při plukovníkově balancování na hraně sebevraždy dětskou pistolkou na mořské pláži. Nebo při halucinační poslední scéně (zelená chodba a přehrada). No, asi tomu nakonec fakt jednu dám. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama