Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

ZdenoMolnar 

všechny recenze uživatele

Tak...Ako fanúšik PREDATORA, VOTRELCA A TERMINATORA.Som tieto filmy videl mnoho krát.No v tomto filme DNA som našiel toľko skopírovaných scén z tých filmov,že som skoro ondlel musím,ale podotknúť,že tento režisér kopíroval tak dokonale že úplne zbadať,ktorý kúsok je z ktorého filmu ukradnutý.Tento film sa mi ľúbi preto lebo spojiť 3 kinofilmy do 1 sračky je proste sranda... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko sa síce môže oprieť o hviezdičky, akými sú Prochnow a Dacascos (divím sa, že sa na takéto niečo podujali), ale spracovanie vyzerá skôr televízne ako filmovo. Mierne naivný príbeh o doktorovi a FBI agentke, ktorí sa vydávajú do džungle po mystickom stvorenom tvorovi, ktorý čoskoro utečie a začne terorizovať svoje okolie. Naviac je to mierna vykrádačka Predátora (neviditeľný mimozemštan v džungli). Ale najväčším lapsusom filmu sú jeho otrasné počítačové efekty, ktoré vyzerajú, ako by ich točili nie Američania, ale Filipínci, aj to ožratí - pripomínam napr. výbuch modelu helikoptéry. Hodnotenie: 35% ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečně podceňovaný film. Rozhodně se nejedná o 22. nejhorší film v historii a něco, co by si zasloužilo pod deset procent. Je to zkrátka rutinní béčko, které nepřichází s ničím novým, ale dívá se na něj fajn, a není v něm nic vyloženě hloupého a směšného. Když se to srovná třeba s jinými filmy z top žebříčku nejhorších, u kterých je člověku neuvěřitelně stydno, je tohle naprosto normální pokoukaná. Ani často deklamovaný pád helikoptéry nebyl nijak extra směšný. Znám daleko horší efekty, tohle ještě docela šlo. ()

Fox85 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz. Vezměte scénář napsaný odchovancem ústavu pro mentálně choré (který je ale velký fanoušek Vetřelce a Predátora), přidejte absolutní neherce a jednu známější "hvězdu" jako návnadu (zde Prochnow), rozbijte kasičku svojí dcery a za ty peníze natočíte lepší film, než je tento. Nejspíš existují ještě horší filmy, ale stejně je to odpad jako vyšitý. ()

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Vetřelec běhající po džungli jako Predátor. Víc není, co dodat. Je to přesně takhle. Herci příšerní. Celou dobu oba hlavní hrdinové inteligentní doktoři, kteří si vědí vždy rady a když malého kluka stvůra odstrčí, tak se k němu rozběhnou a brečí néééééééé místo toho, aby mu změřili pulz nebo začali masáž??? Neřeknu, kdyby mu na místě stvůra snědla hlavu nebo vyrvala srdce, ale jen ho odhodila. To bylo trapné. A dost mě mrzí, že stvůra byla digitálně vytvořená a dost lacině. Mohli udělat starou dobrou loutku. Pouze v jedno záběru t byla loutka. Škoda. Dvě hvězdičky za pokus solidního béčka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama