Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klinika Paradise je se svým ultramoderním vybavením rájem pro ženy.
Tři lékaři, gynekolog, plastický chirurg, a odborník na správnou výživu pracují na klinice Ráj. Zároveň jsou i jejími spoluvlastníky. Vše funguje, než se objeví Emma – dcera zemřelého zakladatele kliniky. Jako psycholožka zavádí na klinice nová pravidla a to se mužům nelíbí. Snaží se ji všemožnými postupy z kliniky vypudit. Podílí se na jejím rozchodu s přítelem, jeden ji chce svést, jiný jí sebere zisk z podílu, další ji dopuje prášky. Podaří se jim znovu kliniku ovládnout?

Komédia o mužsko-ženskom konflikte v súkromnej klinike Paradise Clinic, ktorá slúži nielen zdraviu, ale aj kráse žien. Na jej čele stoja traja úspešní štyridsiatnici: dietológ Berger, gynekológ Briancourt a plastický chirurg Archi. Po smrti riaditeľa kliniky zdedí jeho 50-percentný podiel dcéra Emma, mladá a ambiciózna psychologička, ktorá sa rozhodne na klinike zaviesť nové pravidlá. Chce ženám vo svojej psychologickej poradni prinavrátiť sebavedomie a namiesto ryžovania peňazí na diétach a plastikách ozdraviť ich dušu. Traja priatelia sa samozrejme cítia ohrození a rozhodnú sa svojej novej kolegyni všemožne strpčovať život. Nakoniec sa im ju rôznymi intrigami podarí zdeptať a prinútiť odísť. Dodatočné výčitky svedomia však urobia svoje a postupne začnú prichádzať na to, že ženy majú predsa len vždy pravdu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Maq 

všechny recenze uživatele

Charakterní komedie. V prvním plánu jde o spor mezi pohlavími, ale myslím, že to je jen půl pravdy. Stejně tak platí, že se jedná o střet mezi ambiciózním nováčkem a zavedenou podnikovou kulturou. --- Určitá feministická nadsázka je patrná především ve zjednodušení mužských charakterů. Jsem na to citlivý, takže dost možná většina ostatních diváků (obou pohlaví) to bude pokládat za účelné a milé. --- Co do vtipnosti a duchaplnosti pokládám film za slušný průměr. Konsenzuální vyústění konfliktu je možná hezký ideál pro film nebo politické řečnění. Ve skutečnosti jsou muži velkomyslní jen jako vítězové, ne v pozici rovnoprávných partnerů. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Střet ambiciózní psycholožky se zajetým řádem kliniky, který představují tři kamarádi lékaři. Je to vtipné do té chvíle, než muži ,,prozřou" jak chudince ošklivě házeli klacky pod nohy. To celou komedii pohřbilo, škoda. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama