Reklama

Reklama

Zrození Evy

Obsahy(1)

Byla stvořena v perfektním světě. Jmenuje se Eva - čistá, nevinná, dech vyrážející krása. Žije v dokonalé harmonii se světem kolem ní. Ale zjišťuje, že není sama. Tady začíná její putování. Zvědavost poháněná touhou najít spřízněnou duši a jediný prvek přírody, který dosud neznala... lásku, erotiku, sex. Na jedné straně úžasná projížďka krásami panenské přírody Karibiku a Severní Ameriky, na straně druhé vás svede světová topmodelka Inger Ebeltoft známá svou nevůlí svlékat se. (Intersonic)

(více)

Recenze (25)

otík 

všechny recenze uživatele

Tento zeměpisný dokument měl podle obalu a napsaných propozic oslavovat i ženské tělo, ale nakonec zde v krásných záběrech americké scenérie je místo jen pro pár aktů, které ukazují krásu lidského (hlavně ženského) těla, ale moc ji neoslavují. Film je provázen nádhernou hudbou, ale po hodině to celé splyne v jeden útvar a jeden guláš. A nakonec v paměti stejně uvízne pár záběrů hor, pouští a oceánu. ()

VMa 

všechny recenze uživatele

No, jestliže je na obalu odkaz na film Baraka, tak je autor vedle. Baraka je přeci jen o něčem jiném. Baraka je dokument o Zemi, tohle je umělecký úlet s trochou erotiky, který byl natočen v různých národních parcích Severní Ameriky, zejména pak USA - navzdory tomu, že film je kanadský. Ovšem to není důvod, proč nedat všech pět hvězdiček, které jsou odměnou právě za krásnou přírodu a docela hezkou Inger Ebelsoft. ()

Reklama

Mat21 

všechny recenze uživatele

Leckdo by se domníval, že Eva vzešla z Adamova žebra. Ne, kdepak. Eva povstala ve velkolepém přírodním chrámu Arizonské pouště. Překrásná a nezatížená hříchem, Eva se stává naším průvodcem po nejnádhernějších přírodních rezervacích severní Ameriky. V bezeslovném eposu jedoucím na vlně lyrické hudby musí být uchvácen každý divák se sklony k umělecké fotografii. Již mnozí se pokoušeli zachytit svými objektivy vyzývavé křivky nahého ženského těla v kontrastním světle, snímek Zrození Evy nabízí celou plejádu originálních hrátek uměleckého kameramana. Kdo hledá ve snímku sex, ať raději šáhne po jiném. Lapička distributora je zavádějící, Zrození Evy je harmonickým spojením nádherné přírody s nádherným ženským tělem. ║12.6.2010║ ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná poezie, souznění lidského těla s přírodou, láska, zrození.....panoramatické záběry Karibiku, Sev. Ameriky, Mexika spolu s nádhernou relaxační hudbou od Moby, Deep Forrest, Delerium vám absolutně dobijí ztracenou energii a přesvědčí, že ještě existují na světě krásné věci, které je potřeba zanechat našim dalším generacím v panenské čistotě...... ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Dám za tie trojky aspoň hviezdu? Nie! A prečo? Lebo každý vie že som skôr na zadky. Celkom pekná milfka prestiháavná zábermi na šutry, more a rieky. Experiment alebo alebo zle zostrihané homovideo z dovoleniek? Rednex mali aspoň tú súdnosť, že Spirit of the Hawk zostrihali na niečo cez 4 minúty. Toto už bolo na dlho a po čase sa už i tie kozy zunujú. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na více než 60 místech v Severní Americe a Karibiku. (Borrtex)

Reklama

Reklama