Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Deth mal nehodu. Pri cestovaní časom uviazol v tele svojej dcéry Josephine. Ale aj v jej tele musí naďalej zachraňovať svet, tentokrát pred smrtiacim Trancers yetom. Jack si musí zvyknúť na nové telo skôr ako ho dostane nové plemeno vražedných Trancerov, stvorení podobných zombíkom, ktorých tvoria z detí z ulice. Ale Jack má našťastie pri sebe svoje slávne hodinky zastavujúce okolitý čas... (beso74)

(více)

Recenze (3)

beso74 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne keď idete natáčať film a zabudnú vam dať peniaze. Tim Thomerson, ktorý sA vďaka tejto sérii stal kultovou postavou, sa ukáže na obrazovke len v zopár záberoch, aj to použítých z predošlých dielov, nuž čo kde niet peňazí, niet ani muziky... Tu jednú osamelú hviezdičku dávam len pre tie sentimentálne spomienky na predošlé diely, pretože nad chladničkou patriacou Jo visí fotografia Helen Hunt, Leeny z prvých štyroch pokračovaní... ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím, proč tohle existuje? Sice to kapku překonalo špatný pátý díl, ale to asi pouze o 0,2%! Kvůli čemu? Kvůli jedné vtipné scéně s autem. Kdy Jack (v ženském těle), stojí před červeným autem, a myslí si, že je to auto jeho dcery, a když klikne na klíč od auta, tak zjistí, že to není auto jeho dcery. Auto jeho dcery je totiž černé s barevnými kytičkami. Takhle psané to vůbec nezní vtipně. Je to totiž vtip vizuální, a ne mluvený. Ale kvůli jedné vtipné scéně přeci nebudu dávat jednu hvězdičku tomuto filmu! Vždyť je to špatný a nudný film! Byla tu nějáká akce? Byla, ale tak nudná, že se nedala nazvat akcí. Kde je Tim Thomerson? Jo, na počátku. V záběrech z minulých dílů (Bylo zajímavé sledovat, že měl co chvíli jiný účes vlasů.) Toto je fakt příšerný film, a docela mě uráží. Protože já mám první Trancery hodně rád. Ale od čtvrtého dílu tato série šla z kopce. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už opravdu ne. To je i na mě trochu moc slabé. Je opravdu vidět, že na víc nebyly peníze, ale když série přijde o svůj hlavní tahák - herce Tima Thomersona - tak už opravdu není o co stát. A jeho ženská podoba rozhodně není tak dobrá, jak se snaží říct plakát. Jestli máte sérii rádi, tak raději vynechat. ()

Zajímavosti (3)

  • Scény s Timom Thomersonom (Jack Deth) sú len zábery použité v predošlých častiach. (beso74)
  • Každý člen zo štábu si v tomto filme zahral cameo, vrátane samotného režiséra i producenta. (beso74)
  • Na chladničke patriacej Jo (Zette Sullivan) je možné v úvode filmu vidieť pripnutú fotografiu Helen Hunt, predstaviteľku Leeny v prvých troch častiach. (beso74)

Reklama

Reklama