Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se potkají dva velcí lháři, jeden je patologický a druhý profesionál... Patologický lhář George (Gene Wilder) je po třech a půl letech strávených v psychiatrické klinice propuštěn a vrací se do reálného světa ze kterého má strach, protože klinika už nad ním nedrží ochrannou ruku. Díky speciálnímu centru, které zajišťuje veřejně prospěšné práce, získá jako dobrovolník zaměstnání. Zde se také setká s profesionálním lhářem Eddiem (Richard Pryor), který díky souhlasu s alternativním trestem byl právě propuštěn z vězení a na rozdíl od Georgeho veřejně prospěšné práce vykonávat musí, což se mu nelíbí. Eddie dostane nápad a začne Georgovi namlouvat, že je ztracený miliardář. George opět propadne tomu, z čeho se snažil na klinice celou dobu léčit - lhaní a jde mu to velice dobře… (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme nahovárať - táto "komédia" teda vôbec nie je vtipná. Pryorovi a Wilderovi to stále slušalo a ich komédie mali úroveň, no s príchodom 90s sa asi niečo stalo. Klamári sú strašne chaotickým filmom, kde dejová línia je tak komplikovaná, že prakticky do konca nie je jasné, kto s kým, proti komu a hlavne PREČO. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Poslední pokus o drenáž úspěšného komediálního spojení pánů Wildera a Pryora, zdaleka však nejhorší. Bez jediného dotaženého vtipu, nudné, unavené a hloupé. Stephen Lang měl v roli hlavní záporné postavy snímku do své formy v AVATARU ještě pořádně daleko a tak mne skutečně (v těch několika málo záběrech) pobavil jen Kevin Pollack ve své povedené variaci na Colomba. II Scénář: Ziggy Steinberg. Hudba: Charles Gross. 30% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A co jsi dělal v Salvadoru, Abe ??" - "Co jsem tam dělal ?? Shazoval jsem tam živý krávy z letadla na partyzány !!" - "A proč živý, Abe ??" - "Proč ?? Protože to bolí jako prase.." ;) Jeden má rád bazalku, druhej berany duc, oba lžou, jako když tiskne.. To v tomhle stále ještě hodně slušném bijáku šíleného dua Wilder, Pryor ovšem téměř všichni.. Another You ovšem rozhodně platí za výstižnější název !! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Kým som nevidela túto komédiu, nepovedala by som, že moja obľúbená dvojka Wilder-Pryor vyprodukuje takýto slabý film. ()

Galerie (31)

Související novinky

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama