Reklama

Reklama

Magic of David Copperfield VIII: Walking Through the Great Wall of China, The

(TV film)
  • Slovensko David Copperfield: Veľký čínsky múr
všechny plakáty
Rodinný / Mysteriózní
USA, 1986

Obsahy(1)

Kúzelnícka šou presláveného mága, ktorý svojím umením ohromuje celý svet. Dnes uvidíte ďalšiu majstrovskú ukážku mágie a iluzionizmu, kombinovanú s príbehom a hudbou, ako to dokáže zinscenovať len David Copperfield, ktorý prejde Veľkým čínskym múrom! Jeden z najväčších svetových iluzionistov David Coppperfield v období rokov 1977 2001 produkoval a režíroval 17 televíznych špeciálov hodinových zábavných kúzelníckych show. Predviedol v nich kúzla, ktoré prekonávajú akúkoľvek ľudskú fantáziu, pričom sa zaobídu bez kamerových, elektronických či digitálnych trikov. V roku 1982 zmizol spolu s tryskovým lietadlom, potom nechal pokojne zmiznúť aj Sochu slobody. V programe pri príležitosti 8. výročia svojej umeleckej činnosti úspešne prešiel Čínskym múrom. Neskôr sa stal prvým človekom, ktorému sa podarilo ujsť z Alcatrazu. Muž, ktorý poprel zákon gravitácie a nechal zmiznúť sedemdesiat ton vážiaci Orient expres... A to všetko naživo, pred zrakom publika. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Opravdu velkolepá podívaná. Nedokážu povědět zda jsou to triky nebo opravdová kouzla. Něco za tím určitě bude. Co ale? To je pro nás opravdové tajemství. Show kdy David projde zdí je opravdu převýborný kousek. Jen těžko si to v hlavě dokážeme představit, jak se asi na druhou stranu dostal. David Copperfield je pro mě skutečný mág. I kdyby tohle všechno mělo být oklamání naší mysli. Je to neuvěřitelné a účel to splňuje. Mě se to opravdu líbilo a proto dávám plný počet. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

ked som to videl prvykrat nechapal som a zrejme som aj uveril :).. ked vsak clovek pozorne sleduje pride na tie jednoduche fake triky :). ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Davida Copperfielda jsem svého času děsně žral, viděl jsem ho i naživo, miluji kouzla, ale dnes, když znám téměř všechny triky je to o ničem. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Velká čínská zeď byla a je proslulá tím, že pokud se dobře hlídala, byla pro kohokoli nevítaného na kterémkoli místě nepřekonatelná a nepřestoupitelná. Jenže David nám ukázal, jak v klidu skrz zeď jednoduše prošel, aniž by ji jakkoli narušil. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Příchod zadýmenou skleněnou bednou, mince v pomeranči, roztrhání a spojeni nitě, náhrdelník z korálů, levitující sedící kluk, zmizení těla pomocnice v rudém, divačka levitující na prkně, výuka triku s bandanou/banánem, oprava vozíku, drobné triky čínských kouzelníků, průchod Velkou čínskou zdí. S výjimkou triku s banánem, což je vůbec to nejvtipnější, co jsem od Copperfielda kdy viděl, tak je tohle trochu slabší - možná jestli to bylo tím zaměřením na asijské publikum, že jsem to jako Evropan nedokázal strávit... kdo ví. ()

Reklama

Reklama