Reklama

Reklama

Magic of David Copperfield XV: Fires of Passion, The

(TV film)
  • Slovensko David Copperfield: Ohne vášne
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kúzelnícka šou presláveného mága, ktorý svojím umením ohromuje celý svet. Dnes uvidíte ďalšiu majstrovskú ukážku mágie a iluzionizmu, kombinovanú s príbehom a hudbou, ako to dokáže zinscenovať len David Copperfield. Jeden z najväčších svetových iluzionistov David Coppperfield v období rokov 1977 2001 produkoval a režíroval 17 televíznych špeciálov hodinových zábavných kúzelníckych show. Predviedol v nich kúzla, ktoré prekonávajú akúkoľvek ľudskú fantáziu, pričom sa zaobídu bez kamerových, elektronických či digitálnych trikov. V roku 1982 zmizol spolu s tryskovým lietadlom, potom nechal pokojne zmiznúť aj Sochu slobody. V programe pri príležitosti 8. výročia svojej umeleckej činnosti úspešne prešiel Čínskym múrom. Neskôr sa stal prvým človekom, ktorému sa podarilo ujsť z Alcatrazu. Muž, ktorý poprel zákon gravitácie a nechal zmiznúť sedemdesiat ton vážiaci Orient expres... A to všetko naživo, pred zrakom publika. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Záměna s pomocnicí za vyhozenou bílou přikrývkou, prsten na botičce, postupné gumování pomocnice, Gretzkyho baseballová karta, pomocnice z rudé přikrývky, střelba na karty (druhé nejvtipnější kouzlo, co jsem viděl), nalezení karty u vás doma, svěrazí kazajka nad hořícími oštěpy. ()

Reklama

Reklama