Reklama

Reklama

Magie a kouzla Davida Copperfielda: Ohnivé tornádo

(TV film)
  • USA The Magic of David Copperfield: The Tornado of Fire (více)
všechny plakáty
Mysteriózní
USA, 2001

Obsahy(1)

Kouzelnická show proslulého mága, který svým uměním ohromuje celý svět. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné!!! David nejdříve přiletí pod prostěradlem. Pak děsí děti na ulici, když se vznáší vedle vlastních nohou. Poté provede nějakou tu teleportaci na Hawaii a nakonec zmizí kdesi v ohnivém tornádu. A samozřejmě mnoho a mnoho dalšího. U mě doma bylo hrobové ticho. Slyšel bych i komáří prd. Sám bych chtěl stát se pokusným králíkem světoznámého mága, abych mohl skutečně věřit. Tyto show jsou však dech beroucí představení. A zrovna toto vystoupení považuji za nejlepší. S filmy se to srovnávat nedá. Tohle je jiný adrenalin. 100% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Mistr všech kouzelníků. Někdy žasnu nad tím co všechno dokáže. Vše vypadá tak reálně, že se člověku ani nechce věřit, že jsou to jenom triky. David je kouzelník, kterého bych chtěl jednou vidět na vlastní oči, ale myslím, že si mi to bohužel nesplní. Jinak každá jeho show je prostě skvělá a mělo by ji vidět hodně diváků. Chci zpět Davida Copperfielda do TV. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Davida Copperfielda jsem svého času děsně žral, viděl jsem ho i naživo, miluji kouzla, ale dnes, když znám téměř všechny triky je to o ničem. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Stale vyborne kouzelnicke predstaveni tohoto mistra magie, avsak trochu se mi zda ze ztraci stavu oproti starsim vystoupenim. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sice má do Copperfielda jeho novodobý kolega Chris Angel pořád daleko, už taková propast mezi nimi není. Před 10 - 15 lety však Copperfield naprostá jednička a bůh ve svém oboru. O tom bez debat. ()

Reklama

Reklama