Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eun-Sik není ani tak hlupák, jako spíš naivní smolař, který má štěstí leda tak na nepříjemné náhody a nehody. Poté, co absolvoval povinnou vojenskou službu, se mu konečně podařilo nastoupit na místní univerzitu, kde se zabývá studiem práva. A i přesto, že od ostatních studentů má věkem hezkých pár let odstup, rozhodně se o něm nedá říct, že by vedl kdovíjak spořádaný život. Pije a často se probouzí ve vlastních zvratcích, při tanci na diskotéce vypadá jako idiot a ani při sexu dvakrát neboduje a je odkázán pouze na své vlastní představy. Jednoho dne ale konečně potká dívku svého srdce. Je jí Eun-Hyo – krásná mladá žena cvičící ve školním aerobikovém družstvu a členka národního týmu. Na první pohled by se mohlo zdát, že je jejich společná budoucnost pouhým snem, ale Eun-Hyo není povrchní, a tak dá Eun-Sikovi nejednu šanci dobýt její srdce. Jenže Eun-Sik je prostě Eun-Sik a než se naděje, svoji poslední šanci promarní a mezi něj a jeho lásku vstoupí někdo třetí. (EMIA)

(více)

Recenze (16)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Původně jsem Korejce hodnotil za originalitu s jakou míchají teen komedii s dramatem, ale pak jsem viděl izraelské Eskimo limon, které je o čtvrt století starší a má děj natolik podobný, že korejský film je prakticky jeho remake. Jen s aerobikem a happy endem navíc. Sex is zero tak drží na třech hvězdách jen hezké Korejky. Škoda. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Nikdy předtím jsem žádnou korejskou teen komedii neviděl, tak nemohu porovnávat, jestli to, co se předvádí tady, je extrém, nebo jestli se takhle korejská mládež opravdu chová :-) ____ Ale popořádku: První hodinka se nese ve stylu nechutných teen komedií, které známe již z Ameriky. Parta kluků (sexuálních loserů a věčných masturbátorů) potká na vysoké škole a koleji partu holek (věčně tlachajících "kdo s kým"), postavy jsou typické a ze svých škatulek téměř nevybočí. Ovšem Korejci mnohem více "tlačí na pilu" - některé scény byly imho nechutnější než to, co předvádí např. American Pie, a zobrazení erotiky se téměř blížilo soft-pornu. ____ Je tu ale jedno "ale" - neřekl bych, že se jedná přímo o dějový zvrat, ale prostě se stane něco a na okamžik jako bych já (a možná i scénárista) zapomněl, že předchozích 60 minut jsem se více méně smál, a najednou brečím.... Takže 3* za tuctovou nechutnou teen komedii a * navíc za pár velmi silných scén (ti, kteří by tuto kombinaci nevydýchali, nechť si tu hvězdičku radši odečtou). ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Takhle by teen komedie opravdu vypadat neměla, korejci by na tohle neměli radši ani šahat, nejenže mě to prakticky vůbec nebavilo, jelikož vtipy jsou neuvěřitelně křečovitý, trapný a stupidní, ale ještě mi to náladu zkazilo, což už mi celkem vadilo, protože jsem do toho šel s tim, že mi to náladu spíš zvedne. A mimoto mě zklamala i Ha Ji-won, jak jí všude zbožňuju, tak tady je to bída, ale ona to stejnak u mě dohnala svým vzhledem, kór když tam cvičí aerobik a když ten obleček pěkně zvýrazní její křivky ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Je to v zásadě stejná blbost jako americké teenagerské komedie, se spoustou neftipných ftipů, tělesných tekutin a dalšími neodmyslitelnými atributy žánru. Kdyby byli tvůrci takto důslední po celý film, byl bych relativně spokojen. Ale v poslední třetině filmu se z nepochopitelných důvodů snaží hrát na vážnější notu, a hrají poněkud falešně. Tato část filmu není ani ftipná, ani neftipná, ale prostě nudná. A protože nehodlám filmu nijak nadržovat jenom proto, že je asijský, dávám stejné hodnocení, jaké bych nejspíš dal, kdyby šlo o americký film:) ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Ještě před shlédnutím filmu jsem pročetl zdejší komentáře a věděl jsem do čeho jdu. Nakonec to nebylo tak špatné jak jsem se bál, spíše naopak. Prcičkovských vtipů nebylo zas tolik, občas tam byly opravdu hodně dobré vtipy a koukat se na mladé nádherné korejky, jak cvičí aerobik nebo jak ...ehm... souloží, je pastva nejen pro oči. Rozhodně bych ještě pochválil kameramana, protože ty obrázky jsou jako malované. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Pro co nejdokonalejší ztvárnění role baletní herečky, připravovala se herečka Ji-won Ha (Eun-hyo Lee) náročnými baletními zkouškami před natáčením snímku celé tři měsíce. (Conspi)

Reklama

Reklama