Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby trochu zapomněl na bolestný rozchod svých rodičů, nechá se teenager George přemluvit, aby doprovodil svou přítelkyni, mladou Kanaďanku Lucy, do Wyomingu. Dívka tu chce vyzvednout na kauci svého bratra z vězení. Když se Lucy pokusí podplatit jednoho gangstera, který má před soudem svědčit proti bratrovi, jsou oba milenci konfrontováni s těžkými kriminálníky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Žánrově neujasněná road movie s kriminálním podtextem. 1) Z filmu prýští klasická americká prérijní atmosféra s tím, že podmanivou přírodu nahrazuje průmyslová bezútěšnost ropných polí Wyomingu a městečka Billings v Montaně. Being with you, is like being alone. 2) Snímek nabízí mimoňovské typicky americké dialogy, které nic neříkají přímo...vlastně nic neříkají vůbec. Všichni jsou poněkud crazy - hraničářská mentalita jako na na talíři. 3) Můj oblíbený 27letý Dermot Mulroney (George) a 27letý Benjamin Bratt (Georgův přítel, mladý Indián Claude) s přispěním 37letého Billa Pullmana (excentrický Bob) to pak jistí z herecké stránky. ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Po filmové stránce velice špatně natočený film. Nevím jak to přesně popsat, ale naprosto zde schází jakékoliv stupňování děje, atmosféry. V pomalém tempu zde za sebou prostě přichází z ničeho nic situace, a tak jak přišla i odchází bez jakékoliv reakce či smyslu. Ve filmu také naprsto chybí, byť sebemenší náznak emocí, lidé odchází, umírají a nikdo nezareaguje jinak než jednou stupidní a nelogickou větou. Tím se dostávám k tomu, že opravdu téměř všechny dialogy postrádají smysl, cíl, emoci. Příběh by snad i měl nějaký, alespoň průměrný potenciál, kdyby se ho nejalo nějaké seriálové "neumětelo". Za ten čas to rozhodně nestojí. Nic mě zde sice nenaštvalo tím stylem, kvůli kterému pak často dám odpad, ale na druhou stranu mě zde ani nic nezaujalo a ani neoslovilo. Film prostě jen prošel a nezanechal ani tu nejmenší stopu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama