Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Tanner (Gary Daniels) se vrací po 10 letech za svou rodinou,aby zachránil bratra Randyho (Ian Jacklin) z ilegálních zápasů pořádaných Mistrem Ogawou. Mistr Ogawa má své bojovníky jen jako zástěrku a v poražených mrtvých zápasnících pašuje drogy. Aby Jake Randyho zachránil, musí bojovat s nasazením vlastního života. (Spurs)

(více)

Recenze (8)

Lacike 

všechny recenze uživatele

V Čechách tento film vyšiel na VHS od firmy Five Stars Entertainment pod názvom: Americký bojovník. Film posobi neskutocne amatersky. Nazvat ho videobeckom by bola prilis velka pochvala. Vyzera to jak keby zobrali nejaku staru kameru a isli s nou tocit, co ich napadne. Vysledkom je kopa zbytocnych scen, ktore nemam sajnu naco vo filme boli. Asi aby natiahli stopaž do pozadovanej dlzky. No a samotne bitky, cize to jedine, co moze tento film ponuknut za vela nestoja. Casto az prilis ocividne vidno, ze sa protivnici vzajomne ani nedotknu. Choreografia je tiez jednoducha a posobi dost monotonne. Iba obcas sa podari nejaky slusnejsi chvat. Preto davam tu jednu *. 1/10. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nebudu to protahovat. Příběh: Ne že bych požadoval něco zamotaného nebo tak, ale tady není žádnej. Dialogy: Ale no ták. Akce: Na to, kolik je zde soubojů je to nuda a nic si nezapamatujete. 30 procent za tu hrůzu ať nežeru. A ne fakt už k tomuto nechci více dodávat. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Film se spoustou kopaček z otoček. Podívat se na to dá (čistý amatérismus!), ale to je asi tak všechno. Navíc jedinou verzi kterou jsem sehnal, je nějaká kopie VHSky s neostrým obrazem. Slabou hvězdičku dávám jenom proto, že po skončení jsem neměl chuť nikoho nakopnout. 1-* ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela slabota. Bojové scény nic moc, docela dobře šlo vidět, aniž by rána zasahla obličej, protivník padá na zem. Je to prakticky první film, kdy trenérem poraženého nějakého bojovníka (Gary Danielse) byl malý kluk. A moc se ten nápad nevydařil. ()

Reklama

Reklama